_ozlmm Melekprenses ne güzel ikinci de erkek galiba :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽 bizim de öyle çok eksiğimiz yok gibi büyük parçalar kaldı çok fazla kıyafet almak istemedim hemen küçüleceği için sağ Salim doğsun sonra bakacağım kıyafet 3 6 ay yada 6 9 ay artık kilosuna göre 😇
Melekprenses _ozlmm benim 5. Oğlum olacak canım 🤣🤣 kıyafet sıkıntım az o yüzden ama yine De birkaç parça tulum alırım o kadar. Birde isimli tulum.
Tutiko _ozlmm aynıyız sizle birebir 97 gun kaldı benimde aynı kapı süsü hediyelikler bebek cıkolatası yaptırdım beklıuorım heycanla gelsn :) 2. Ci kızım olucak brnm kardes heyacanı var bzde
54Duyguguc 68 günümüz kaldı bizin de prensesimizle kavuşmaya🥰 hafiften doğum korkusu sardı şimdiden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Ays_cskn _ozlmm bizde son 90 gün kaldi şükür normalde 10 ekim gorunuyor dogum ama sezeryan olacagi için eylul sonu ekim basi olabilir diye tahmin ediyorum tabi prenses erken gelmeye karar vermesse ufak tefek hazirligimizi yapiyoruz bizde haftaya pazartesi kontrolumuz var insallah yolundadir hersey😊
tultan_hanim _ozlmm bizim de 17 ekim 😍 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz 🙏 alış veriş için bu ay çıkmayı düşünüyoruz topluca bi erkek dediler sonra kız kafamız karışık 😇 Sıcaklar çok fena ama 😌
_ozlmm tultan_hanim evet ya hiç sormayın sıcaklar çok fena ben çoğunu internetten aldım dışarı çıktığımda da az çok aldım ama çoğu internetten 😂
Melegimin_annesi _ozlmm Benimde son 97 günüm kaldı 26 haftanın içindeyim doktor doğumun şu gün demedi cinsiyetimiz Kız 21 inde kontrolüm var şeker yükselmesini istemişti doktorum bende yaptırmadım bakalım gittiğimde ne dicek kanda ve idrarda intihap var ilaç verdi sizin durumunuz nasıl? 😇
_ozlmm Melegimin_annesi aslında benim de doktorum şeker yüklemesi hakkında bir şey demedi ben kendim sorunca yapalım dedi :) haftaya hem idrar hem tetanoz hem şeker yüklemesi var bakalım onun dışında problem yok çok şükür 🙏🏽
2Prensin_annesiii _ozlmm 86 gun kaldi bizdede alis-veris tamamlamdi cok sukur..herseyimiz yikandida bitek utulemek ve cantaya koymak kaldi.uygulamayla 86 ama sezeryan onerdi doktor bazi saglik durumlarindan dolayi heralde 70 falan dusunuyorum
_ozlmm 2Prensin_annesiii oo ne güzel yıkama işleri de bitmiş 😇 bende sezaryen istiyordum içimden öyle geçiyordu normal doğumdan korktuğum için ama bebiş başından beri normal doğum şeklinde bakalım ne olacak
Elvanguzel _ozlmm ayy masallah bundan sonrası hızlı geçiyor bizimde son 67 Eylül 17 ama erken doğacak bebeğim ablası ve abisi gibi 45 50 diyoruz o yüzden biz herseyimizi hazırladık çantamiz ve besigimizi kurmak kaldı sadece sağlıkla doguralim inşallah 🥰😍
_ozlmm Elvanguzel ayy ne güzel herşey bitmiş zamanda az kalmış amin inşallah sağlıkla doğurup sağlıkla kucağımıza alalım
2Prensin_annesiii _ozlmm sag salim gelsin canim benim ilk oglum normal dogumla dogdu korkulucak bisey yok dogana kadar zaten sonrasi cok rahat bende saglik sorunu oldugu icin sezeryan onerdiler
Minianne04 _ozlmm ay benimde erkek Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤲💛 _ozlmm
_ozlmm Melekprenses ayy maşallah ne kadar güzel 😇 kız olsaydı çok şanslı olurdu evin en küçük prensesi olarak her dediği olurdu hem siz tarafından hem abileri tarafından 😊
Mervestark _ozlmm son 98 benimde 💗💗💗 daha dün ilk defa kıyafet aldım e bebekten sipariş verdim, siz her şeyi halletmişsiniz maşallah 🧿 sağlıkla gelsinler inşallah, umarım bende her şeyi yetiştiririm 🥹 geç başladım sanki 🫠
_ozlmm Mervestark yetişirsiniz ya baktınız yetişmeyecek gibi geliyor kalanları toplu olarak alırsınız eksik kalmaz 😇