Sltnemir Beta hcg 550 çıkması ilişkiden kaç gün sonrasi olabilir lütfen kesin bilgi sahibi olanlar cvp versin
Pcoslubiranne Sltnemir onu bilemezsiniz ama 8 9 gunluk iliskiden hamile kalininca kana yansimaz en az 12 gun gecmesi lazim iliskiden. o da bu kadat yuksek cikmaz.
Zuzununannesi01 Sltnemir şöyle söyliyim canım 8 9 günlük olacağını sanmıyorum çünkü değerle alakalı bir durum değil bu mesela ben kendimi örnek verim benim 40 çıkmıştı 3 haftalık dedi hemşire
Hulus Sltnemir bunu bilemezseniz değer bazı kadınlarda hemen yükselir bazılarında döllenme daha geç olur daha geç yükselir. Siz adet tarihinize göre baz almalısınız bu sekilde hesap yapılmaz.
Mrv_123_bg Sltnemir bu deger iki gun veya uc gun adet gecikmesi oldugundaki deger gibi bence benim iki gun gecikmisti 603 tü
Sltnemir Mrv_123_bg tamam doktor bilemez hani diyemez ki sen şu gün hamile kalmışsın benim demek istediğim beta HCG değeri ilişkiden 8 9 gün sonra bu kadar değer olabilir mi zaten ilişkiden hemen sonra ne zaman salgilanmaya başlar
Mrv_123_bg Sltnemir kiz ben demedim doktor bilemez diye😂😂 ilskiden sekiz gün sonra o kdar yuksek olmayabilir bana biraz fazla geldi cunku hamile oldugunu anlaman icin en az 12 gun gecmesi gerekiyor iliskiden
Tusami Sltnemir çoğul gebelikse olabilir belki, bunu en iyi doktor yorumlar. Yüksek çıktığı İçin mi tedirgin oldun ?