Tcher123 Kızlar bugün aşılamanın 8. Günü catlatma iğnesinin 10. Günü fakat çok fazla göğüs ağrım var yani hızlı yürürken, yatarken vs hep ağrıyor ve aşırı derece büyüdü. Gebelik belirtisi olabilir mi
Yagmurrr98 Tcher123 Göğüs ağrısı tek başına gebelik belirtisi olarak kabul edemez yanında destekleyen belirtileriniz varsa test yapın
Zeli_19 Evet olabilir bende öyle olmuştu. Bir de gögüs ucunda ve etrafında renk değişimi ve büyüme de büyük bi belirti kontrol edebilirsin 🙂
Tcher123 Zeli_19 kuzum valla feci bir sırt agrisi var (biraz da bel agrisi) ama malum bayram gelen giden oldu yoruldum ben ona bağladım ama gerçketen çok kötü ağrıyor bir de enfeksiyon olmuşum hayatımda ilk defa oldu bilemedim belirti kabul edilir mi
Degisken89 Benim göğüslerimin ağrısı adet belirtimdi.hamileykende ağrı oldu tek göğüste sadece.bende zaten ağrım başladı diye test yapmadım.bugun gelir diye diye 7..8 gün geçti.sonra öğrendim ki hamileymişim.o tek göğüs hala ağrıyor .8 haftalığım.tek belirtim oydu
Tcher123 Degisken89 canım göğüs ağrım aşılama gününden sonra başladı benim, yumurta geç buyudugu için adet günüm aşılama haftasına geldi yani 10 temmuzda adet olmam gerekiyordu ben aşılamayı 4 temmuzda oldum
2022Mom2022 Degisken89 canım selam bende 3+3 üm daha yeni göğüslerim çok dolgunlaşmıştı birden bugün normale döndüler Sendede hiç böyle oldumu tedirgin oldum
Zeli_19 Tcher123 yani açıkcası aşılama hakkında bir bilgim yok o yüzden yorum yapamam ama aşırı sırt ve bel ağrısı sürekli geriye doğru doğrulma gerilme isteği verecek derecede vardı bu da belirti tabii
Tcher123 Zeli_19 kuzum vall sürekli dediğin gibi geriye doğru doğrulmak istiyorum ağrıdan yatınca falan da çok etkisi olmuyor:( ama inşallah belirtidir bu ağrılar bebisim olsun buna da katlanırım 🥰
Zeli_19 Tcher123 inşallah ona işarettir canım Rabbim hayırlısını versin her zaman 🌼🧿😇ben de meraklandım şimdi 🤭
Tcher123 Zeli_19 canım benim inşallah 🤲🏻🥰 haftaya kanama olmazsa kan vereceğim⚘🤩 yardımların için çok teşekkür ederim 💞
Degisken89 2022Mom2022 ben 5.5 da öğrendim.adet olucam zannetmiştim sadece sol göğüs ucum ağrıdı 9.3 üm hala sol göğüs ağrıyo üstüne yatamıyorum.