Gul_alp Beta hcg testinizi iliskiden kaç gün sonra yaptırdınız erken öğrenen varmi acaba lütfen paylasirmisiniz çok önemli
Yesim Gul_alp valla ilk gebeliğim de ben adetten üç gün önce öğrendim hiç bir belirtim yoktu ama ovulasyon testi yapmıştım çok koyu çıkınca şüphelenip beta vermistim
Sehrbnon122 Gul_alp adetten 2 gün önce idrar testinde silik cizgi gördüm canım sonra kan verdim 350 cıktı suan 18 haftalık olduk ikizlerimle😘
mimar_anne İlişkiden 8 gün sonra öğrendim adetime 6 gün kala yani beta 6,65 çıkmıştı yeni yerleşmişti ☺️
beyzamci Benim reglime 6 gün var dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı böyle negatif çıkıp pozitif çıkan var mı?
Rukiye24 beyzamci 6 gün varken 3.97 diydi canım yükseldi ama 1.20 benim gebelik olmayan aylarda çok denk geldiiğim bir değer
Rukiye24 Gul_alp 10 gün işte canım çok çok silik çizgi çıktı 5 saat sonradan testte kuruma çizgisi diyende oldu hatta gittim kan verdim öğlen sonuydu 3.97 çıktı. Ertesi sabah 10. Gün 24.86 çıktı 15 16 mayıs yumurtlama 17 mayıs çatlamaydı en son çatlama günü birliktelik oldu