Annekusumm QUEEN088 hareketlerini hissetmeye baslasak icimiz daha rahat olur aslinda ben bazen unutuyorum bile kizimda kucuk olduqundan onunla ilgilenirken hic aklima gelmiyo desem yerii 😂
Annekusumm gamze_gul hayir 11+4 de ikili tarama icin gttiqimde minik bi tahmin yapiyim diye bakti erkek qbi cikinti gordum.ama emin deqilim dedi 10 qun sonra tam 13 haftalikken gttiqimde kesin erkek dedi pipisini gosterdi 😍🙈🙈
gamze_gul Annekusumm aaa ne mutlu sana cnm ilk bebek galiba senin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰🤍
Annekusumm mimar_anne ben cok ayakta durduqumda yada temizlik yaptiqimda oluyo benimde agrimm normalde bisey yok agrin olduqunda uzan canm dinlen gecmezse endiselen
mimar_anne Annekusumm konuştum doktorumla rahim genişlediği için oluyormuş canım çok sağol dediğin gibi dünde çok fazla yorulmuştum belki onunda etkisi vardır ☺️
Annekusumm Nilayse bundan onceki hamileliqimde bulantidan hic.yemek.uiyemedim 4 kilo vermistim baslarda ama bunda mide bulantim.felan yok cok rahatim insallah senin bulantlarinda rahatlar bi an once 🤲
Curious Annekusumm benim 1. Trimesterde hiç sıkıntım yoktu, 2. itibari ile midem bulanıyor, başım dönüyor, üstüne bir de korona oldum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ felaket haldeyim
Lizbonn Annekusumm Ah insallah yasama sevincim yok oldu resmen tahammülsüz bir seyim bir de oglum var yani sürekli onun icin ayakta durmaya calısıyorum ama nafile
Curious Benim de 14+1 bugün 🥰 12. Haftada maalesef göstermediği için cinsiyetini öğrenemedik, 2 hafta sonra (16. Hafta) tekrar gideceğim, o zaman öğreneceğim inşallah 🙏🏼🙏🏼
Annekusumm Curious haa bilemem o xman bende en basindan hamilelikle basladi sanmistim Allah acil sifalar versin
Annekusumm mimar_anne evet bebek buyudukce oluyo boule agrilar son aylar daha da zor oluyo Allah yardimcimiz olsun 🤲🌹
minismom Annekusumm ocagın sonu olarak gorunuo ama nasip kısmet artık 11+3 olduk bizde cinsiyetini ne zman ogrendniz
Annekusumm minismom tam 13 olduqum qun sonuc almaya gttim o zman kesinlestrdi oncesimdede 11+4 de gormustu emin degilim demisti
Bonjouratous Ben de yazayım 😊aslında bu ikinci çocuğum ama biraz biraz karnım belli olmaya başlayınca bi hamile moduna girmeye başladım. 17 Ocak görünüyor doğum tarihi. Bu hafta itibarı ile hafiflemeye başladım çok şükür bulantılarım baya azaldı. Yurt dışındayım burda cinsiyeti çok geç söylüyorlar nub teorisine göre erkek gibi duruyor ama hayırlısı bakalım 😊 4 haftalıktan yaklaşık 9 haftalık olana kadar ciddi kanamalarım oldu ama hamd olsun tutundu yavrum. Burda asla ilaç kullanmıyorlar progesteron vs mümkün değil sağlıksızsa zaten düşsün modundalar. Neyse ki geçti(inş). Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😜
Annekusumm Bonjouratous saglikla alirsin kucagina canm inşallah 🤲 cinsiyeti ne hissediyorsun Allah gonlune gore versin 😊
Bonjouratous Annekusumm kızım var Allah bir de erkek benek nasip ederse hiç fena olmaz ☺️ Şaka bir yana erkek hissediyorum ben de zaten. Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin