Sehrbnon122 Busenurrr97 evet tüp bebek ve daha öncede kayıp var ama 19 yasındayım 2 gün önce 20 yasına girdim endişeleniyorum haklı olarak ikizler bide ekstra Bi tehlike diye yani ondan neyse bosver böyle kalpsiz düşüncesiz insanları
Isabella06 Busenurrr97 kimse kolay sahip olmuyor herkes bir şeylerini feda ediyor. üstelik sağlık sıkıntısı vs olsa yine anlarım. karnım neden cıkmadı. karnın çıkacak diye bi kural yok ki belki 30. haftada çıkacak. veya 17. haftada niye bebek hareketi hissetmiyorumu takıntı yapmak. bunlar normal değil bunlar heyecandan değil.
Busenurrr97 Isabella06 of size açıklamaya yapmakla ugrasamjcam normal hamilelik ve tüp bebekle hamileliği anlamanız için yaşaman gerek
Isabella06 Sehrbnon122 bi kere profiline girdim o da engellemek içindi. bu da diğer profilin galiba. herkesin her postunda gördüğüm için biliyorum seni. kötü bir şey yazmadım sana. sadece normal değil bu kadar takman. sana zararlı. profesyonel destek alabilirsin
Hulus Sehrbnon122 18 haftalık hamilelikte göbeğiniz büyük bile bunda evham yapıp endişe duyulacak hic birsey yok 150 gramlık 2 bebeğin nasil bir belirginligi olmali ki disaridan 🤷🏻♀️
NazMH Kocaman olunca daha zor olur bence, su an 28 haftaligim ve boyle bile agir geliyor. Mini gobuslu olmanin tadini cikar, son zamanlar zaten yeterince zorlanacagiz 🫢😊
alonee Sehrbnon122 Göbekle bebeğin gelişiminin hiç alakası yok. Benim karnım 25. haftadan sonra farkedilemeye başladı. Ondan öncesi top gibi bişeydi. Kontrollerimde sağlığının yerinde olduğunu söylüyordu doktor. Dışarda hatta hiç belli olmuyordu. Bebek nerde diyordu millet. Şuan kocaman ve inan zorlanıyorum. 33 olucaz artık. Dönemiyorum yatakta. Kıyafetlerim olmamaya başladı. Kiloyuda 25 ten sonra aldım hatta. Tadını çıkar
D-enizz Sehrbnon122 cok bile çıkmış canım 28 hafta dan sonra ayaklarin göremiceksin bile ben şuan öyle yim🙂
Portakalcicegi Bence gayet normal canımm hiç kafana takma, hem zaten herkesin kocaman olacak diye de birşey yok, ben araştırmıştım karnın büyüklüğü ile bebişlerin sağlığının bir alakası yokmuş, kendine dert edip bebisleride üzme ☺️☺️☺️
Nur000 18 haftada ne kadar büyük Bi göbek bekliyorsunuz ki ? Bebeğinizin kilosu haftasiyla uyumlu ise şükredin. Ağlanacak Bi durum yok
Nnanaa Ben de 4 yıl sonra gebe kalabildim. Bu kadar evham yapma bence kendine zarar. 18. Haftadasın daha çook yolumuz var zaman geçmez böyle 🤷♀️
Ozlemyeni Sehrbnon122 haftaniz kucuk bence .24-25 arasi gonekler iyice buyuyo.bebek cok hizli kilo aliyo