Kızlar durumlar nasıl ? Ben de sürekli ha doğurdum ha doğurucam korkusu var.. yalancı sancım hiç olmadı ya da olduysa da anlamadım bilmiyorum 😂 sizin nasıl gidiyor ?
Ozse54 Bende 35+5 deyim gelen giden yok. Sancımda yok. Ama her an her şey olabilir 😂
Aynı ben sancı, kasılma nedir bilgim yok resmen oluyorsa anlamıyorum 😄 artık her an her şey olabilir diye de korkuyorum 🤷🏻♀️ Ağrılar, sızılar cabası 🤦🏻♀️
Merveofs ödem oldu mu son zamanlarda :)
35 değilim 😅 38+5 im ama aynı şekilde ne ağrı ne yalancı sancı var. Korkmayın öyle pat diye doğurulmuyor sanırım 😂
mmihri ahahah Allah kurtarsın 😂 yok öyle pat diye doğurmayı kastetmedim, erken doğum olacak gibi geliyor yani 😂
36 dayım bende nıyeyse sankı hıc doğurmayacakmışım gibi sezeryan olcam zaten o kadar odaklanmısım ki sankı hıc sancım suyum gelmez gibiyim😂
Ozse54 2-3 haftadır var valla eller ve ayaklarda bazen köfte gibi oluyorum 🤦🏻♀️
AskinOz sağlıkla kucalarımıza alalım inşallah ya vakit daraldı 😍😂
Merveofs utanmasam 42 numara ayakkabı giyeceğim 🤷😂
Ozse54 ahshah yok benim o kadar değil de normal vücut halime göre köfte oluyorum 😄
Bende 35+5 oldum 3 haftadir sag bacak agrisindan ölüyorum sanki yerinden cıkmıs gibi hic basamiyorum topugumun üstune.Sanci deseniz hiç yok bazen karnim inanilmaz sertlesiyor ayagi kalktigimda cikti cikacak diyorum😅bazende bebek var mi yok mu hic belli bile olmuyor