benim gibi midesi bulanıp herşeyden tiksinen varm
Meryem_K Benn çok çektim canm serumlarla meyvelerle besleniyodum artık yavaş yavaş düzeliyo sanırım ama ilaç kullanmaya devam ediyorum. Prilam fayda etmiyosa imkanın varsa zofer alabilirsin
Meryem_K ben varım sabahtan başlıyor geceye kadar devam ediyor mutfağa giremiyorum mide yanmasına eşlik ediyor bende 6+2 oldum az az sık sık beslenmeye çalışıyorum bu dönem bebislerimizin çok ani buyudugundobem kanda olsa kızılcık şerbeti içiyorum mecbur işte inşallah duzeliriz
15ysr11 şuan 6. Haftadayım çok kötü midem bulanıyor kalp atışı İçin doktora gidicem o sırada doktor yazar belki cnm ilaç
Meryem_K Söyle durumunu yazar mutlaka devletin karşıladığı prilam diye ilaç var bide özel olan zofer var bana ilkte prilam işe yaramadı zofer aldık o iyi geldi bi süre sonra o da iyi gelmedi hep serum yedim. Yeni yeni düzeldim ama prilam kullanıyorum şimdilik zofer e gerek kalmıyor
Selamlar ben de bugün 6. Haftama girdim. Bende aşırı mide bulantısı yok sadece kahvaltı istemiyor canım ve iştahım kısıldı biraz. Acaba normal mi daha mı çok olması gerekiyo bulantıların😁 benim gibi olan var mı?
6 + 5 hem bulanıyo hemde halsizlik var doya doya yemek yemek istiyorum ama olmuyo az az sık sık yiyorum bide bayram gelen giden bitmiyo prilam kullanıyorum ama fayda etmiyo haftaya gidecem doktora inşallah daha iyi bi ilaç verir
Kızlar selam 5+6 haftalık Kahverengi lekelenmem oluyor ara ara sizce neden sizde de oluyor mu yarın doktora gideceğim