Merviiss Kızlar bebeğim hiç yüzünü dönmedi ultrasonda sizde de böyle olan varmi? Dr hiç göstermeyen de var 40. Haftaya kadar o bebeğin kendi keyfine kalmış bir şey dedi 😀 yandan gördük hep
Pyrz_07 Merviiss 37 haftalık olcam bende göremedim en son 21 haftalıkken detaylı ultrasonda görmüştüm o zamanda çok küçüktü zaten değişmiştir göremeden doğurucam
Ormanmeyveli Merviiss Evet malesef pozisyonlarından dolayı ya da elleriyle yüzünü kapatıyorlar. Bizde en son 22. Haftada görmüştük artık doğumda göreceğiz 😂
3prens71 Merviiss bende 30. Hftadayım aynı durumdayım cnm gun ıcınde nerdyse karnımı yırtıp cıkıcak kontrlde hep yuzustu dönük bacaklar kapalı daha tam net bı sekılde cınsıyetını bıle goren olmadı 😅😅
_akalin3 Merviiss ah ah ben geberıcem sinriden en son 32 de gıttık gene gostermedı(2 haftada bir giderim hatta en son 22 de mi ne yarım yamalak gorduk o)
Ormanmeyveli Pyrz_07 ayy değişmişlerdir değil mi😂Bizde en son 22. Haftada gördük ben hep o şekilde yüzünü hayal ettim şimdi doğunca nasıl olacak meraktayım😂
zehraaaktas Merviiss ben 36 haftalığım cinsiyetini bile tam öğrenemedik sen düşün artık 😅 yüzünü zaten hiç göremedim bir de gittiğim hastanede renkli ultrason zaten yok velhasıl sürpriz olacak bana her şeyi 🤣🤣
Sbm050421 Merviiss benimki 24 te gösterdi , 28 de göstermedi haftaya 32 de gidicez inşallah gösterir meraktan ölüyorum 😅😅
happykrkmzs Merviiss 38+1 im bizde hiç görmedik detaylı ultrasonda dudaklarının yarısını görebilmiştik bide geçen haftalarda birazcık burnunu gösterdi o kadar doğunca görücez artık kabullendim ben 😂
_momy_ Merviiss bende hep yüzü kapalıydı çoook ilk zamanlar gördük sonra asla 37 haftam ve hiç fotoğrafı yok 🥹🥹🥹