7+2 kızlar iki gündür midem çok bulanıyor hiç kusmadım bir şeyler yiyince geçiyor sonra tekrar başlıyor sürekli bir şeyler yemem gerekiyor ki bulamasın böyle olan var mı normal mi anlamadım
ayse-nur94 bende 6+4 yesemde yemesemde midem bulanıyor bu 3 gündür resmen oluyorum hep bi kusma istediği sabah kalktığımda gece yattığımda gün içinde sürekli ne zama geçer acaba ya
ayse-nur94
Rabiakltk5 12. Haftaya kadar sürüyor diyorlar ama bende ilk gebeliğim ya hiç bilmiyorum ne olacak 🙈
Firdevssongur
ayse-nur94 Evet genelde 13. Haftadan sonra kesiliyor benim tam öyle olmuştu 😀 bence çok zor bir dönem ama geçeceğini bildiğim için ben sadece canımın istediği şeyleri ve kolay kusacağım şeyleri yedim 😀
ayse-nur94 Annem bir şeyler ye boş mide bulanır diyordu ama yiyince de kusuyordum o yüzden patates haşlaması salatalık yiyebilirsin onlar mide bulantısını bastırıyor 🙄
ayse-nur94 Yiyince geçiyosa ye bence yemeyince daha kötü yiyemiyorum diye ağladığımı biliyorum. Çok şükür baya azaldı benim 16+6 olduk
Rabiakltk5 15 16 haftaya kadar devam ediyo yani bende öyle oldu şahsen daha tamamen de geçmiş değil ama önceki zamanlarıma göre Elhamdülillah 🤲🏻
12+3 deyim hala aşırı dercede bulantım ve kusmam var ne zaman geçer belli değil 🤢5.haftadan beri çekiyorum ölüm gibi birşey ama ölmuyorum 🤢☹️
Munure Anne olcaksın ne ölmesi 🤗 Geçmesi yakındır insallah 15 16 haftalarda daha rahat oluyo
15ysr11 yiyince geçiyor da çok şükür yedi yirmi dört yemem gerekiyor resmen ama buna şükür tabi ki kussam ne yaparım diyorum 😭
ayse-nur94 Az az ye çok çiğne bişey olmaz canm kusmak daha kötü inanki çok çektim çıkardıkça halsiz de bırakıyo bişe yiyemiyosun
15ysr11 Rabbim kolaylık versin canım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲
ayse-nur94 Aminn insAllah hepimize 🤲🏻