Kızlar şimdi aklımdan geçirdiğim istediğim isimler Aylis, Eflin,Mihra Bu 3 isimden bir tanesine uyumlu Duâ, Âlâ,Ada,Ece,Lina,Liya,Nas gibi kısa bir isim daha eklemek istiyorum ama sizce nasıl olmalı en güzel uyum ? Bu üç işime Uygun farklı öneri de alabilirim
mavisinprensesi20 Mihra Rövanşta Aylis daha güzel
mavisinprensesi20 mihra ala olabilir
mavisinprensesi20 veee daha önceden konuştuk herhalde yorumlarda Nas ve Alâ ikisine de takıntılarımdan dolayı koydum. 2. İsimleridir prenseslerimin 😂 iki ismi de öneririm tabiki de
mavisinprensesi20 benim kızımın adı Eflin Râna ❤️
mavisinprensesi20 Eflin Ada Mihra Ece İpek Âlâ benim favorim de bu❤️listede ipek yok ama,
mavisinprensesi20 Aylis Dua 💜
mavisinprensesi20 bu isimler nedir ya… Hebele hübele hüb 😅🤪🤣🤣🤣🤣 Neyse linç yemeden ben gidiyim bye 😂
mavisinprensesi20 mihra lina 🎀
mavisinprensesi20 bende kızıma Ayliz koyacağım inşallah 🥰 ama bazen aylis görüyorum bazende Ayliz hangisi doğru acaba 😄
mavisinprensesi20 Eflin Lina olabilir kısaltma olarak eflina ilerde güzel olur şahsen :)
…..
????
!!!!
Aylis kesinlikle olmali bence hem anlamı güzel hem zarif Aylis Ece ❤️
cennetmelegininannesi evet yaa ❤️
cennetmelegininannesi aynı yorumu yapacaktım ben de aylis ece diyorum 🌸
Eflin nas güzel olabilir 🌸 ben ADİN YADE koyucam 😍
Damla1995 adıyla yaşasın sizin isimde çok hoş ❤️ Eflin nas baya uyulum geliyor banada tek isimmis gibi oluyor 😃
Mihra Liya 🌼
Biriciksultan ilk kararımdi ❤️😂
mavisinprensesi20 eevt iksii bencede guzel uyumlu. Ama aylis ismine kafan yatarsa kesinlikle tek koymani oneririm cok hos bir isim tek haliyle 🦋
Damla1995 ya bende tek isim taraftarıyım da bilemiyorum 😍
Deletedmom52620 daha zarif geliyor banada 😍
ikicocuklubiranne olabilir 😍
Deletedmom52620 maşallah benimde aklıma g Yatıyor 😍
Annecik02 çok güzel adıyla yaşasın 😍
Ozge çok zarif oluyor bu şekilde de 😍
mavisinprensesi20 aminnn hepimizin evladı sağlıkla adıyla yaşasın🥰😍