Kızlar rahim agzında yarası olup tedavi olan varmı doktor bna yakabiliriz demişti ama cnm yanar diye istemedim. Ovaluasyon döneminde oldgm için 3 gün üst üste değerlendirme yaptk esimle sanırm zorlandı ve gece kan gelmiş böyle olan varmı
Fithatunnn evet bende oldu yaktırdım merak etme cok acılı değil oraya anestesı mı diyim o tarz bişey mi sürüyolar ondan cok acımıyor 5 dklık
Fithatunnn merhaba ben de yaklaşık 4 yıl doktor doktor gezdim ilk önce yaktirdim fitil verdi geçmedi yine gittim yine fitil verip eve gönderdiler .bu böyle sürüp gitti artık su gibi akıntım ve ilişki sonrası kanama oluyordu. Sonra bir prof doktor buldum beni güçlü antibiyotiklerle tedavi etti 3 doz hpv aşısı yapıldı kansere dönüşmemesi için. Ve kolposkopi ile de bakıldı. Şu an herhangi bir sıkıntım yok mutlaka işinin ehli bir uzmana görünmeni tavsiye ederim
Ben tedavi oldum canım rahîm ağzı yarasına kriyoterapi yani dondurma işlemi yaptı ama öncesinde 1 ay vitamin ve antibiyotik tedavisi uyguladı 15 sn kadar sürdü çok şükür geçti
mavisinprensesi20 acıdımı
Fithatunnn hayır acımadı zaten soğuk eğer böyle bir sorunun varsa önce tedavini ol sonra hamile kal o yara ilk hamileliğimde enfeksiyon kaptı 14. Bebeğimi kaybettim erken doğumla 🙏
Şu an yoğun şekilde kan geldi pıhtılaşmş sekilde adetime dha cok var anlamadm bu yara kanamasımı adetmi @Tusami
Fithatunnn yara ile ilgili hiç bilgim yok cnm ama adet olduğunu sanmıyorum daha yeni yumurtlama oldu çünkü
Tusami bnde ona şaşrdm of stres oldm doktora gidim yarını bekleyip
Fithatunnn hiç durma yarın git doktoruna, hatta ulaşabiliyorsan telefon ile konuş önce
mavisinprensesi20 14. Bebeğinimi nasıl yani
Fithatunnn
mavisinprensesi20 kanama yaptmı hiç ilişki sonrası
Tusami bildğin adet oldm
Fithatunnn adet değil o başka bişey ama ne bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fithatunnn acile gitsen bakarlar mı
Tusami yok cnm adet. Bn hormon hapı kullanıodm sinir yapınca yarısında bırakmştm o şaşırtmş dengeyi bu ayda beebğe bye bye dedik
Benim ilişkiden sonra lekelenmem gelmişti doktora gittim rahim ağzında yara var dedi gittiğimde 11 haftalık hamileydim şimdi 18 haftalık olcam
Fithatunnn ama ovulasyon testi yaptın pik oldu fln, adet olamaz 🤷🏻♀️Sen yarın mutlaka doktoruna git cnm
Tusami o ovaluasyon testlerinin hepsi çöp cıktı.