Kızlar merhaba 3 bucuk haftalık hamileyim dünden beri hafif sancım ve kanamam var hastaneye gittim dün bayram oldugu için doktor yoktu özelde ped takibi yapıp hormon iğnesi vurdular benim içim rahat etmedi tabi devlete gittim doktor vardır diye oradaki doktor da işte 3 bucuk haftalık ultrasonda görünmez kanaman var yatış verelim 2 gün de bir beta hgc ne bakcaz hiç bişi yapmıcaz düşerse düşer dedi bende yatmadım bu gün agrım biraz daha hafifledi kanamam da sanki öyle gibi ama kan geliyo sonuçta kızlar acaba şey diyorum ben 3 haziranda en son adet oldum 16 haziranda korunmasız ilişki yaşadım acaba o yüzden üstüne adet oluyo olabilirmiyim en aklıma gelen olumlama bu ama öncesinde 1 doğum peşine 2 kürtajım oldu o yüzden de düşücek diye çok korkuyorum 😔
BernaTmL Kırmızı ise kanama türü sakıncalı dr size ihtimalleri demiş siz yatmayı kabul etmemişsiniz 😵💫
BernaTmL 5,5 ay kanamam oldu inşallah ilk ve son kanamanız olur beta hgc kaç şuan?
BernaTmL kzuum bende 3 haftalik hamileydim kahverengi lekelenme tarzi kanama basladi sonradan krmiziya dondu doktorlar hic bisey yapmadi ve dusuk yaptim 2 hafta once insallah bisey olmaz bebegine ama dikkat et
BernaTmL en son adet tarihiniz 3 haziran ise şuan 5+4 haftalık hamilesiniz. Vajinal muayene ile görünebilirdi belki kese. Keşke yatsaydınız hastaneye düşük önleyici igne yaparlardı duruma göre.
BernaTmL beta 1500 ün üzerine çıkınca genelde kese görünüyor. Belki senin geç döllenme olmuştur çünkü daha çok başındasın gibi duruyor
BernaTmL nobetci eczaneden progestan fitil al gunde 2 tane kullan benimde gecenlerde kahwerengi akıntım wardı 11 haftalıgım suan 6 haftalıkkende olmustu doktorum direk progestan fitile baslattı hawuz iliski yolculuk olmasın dedi yat dinlen bol bol
BernaTmL yatış verilmiş neden yatmıyorsun acil bisey olsa müdehale edeler. Ne var Allah korusun nasıl göze almışsın
Benim gibi sıkıntı yaşayıp gebeliği güzel bi şekilde devam eden var mı 😔
Kanaman hangi renk
Bildiginiz kırmızı
Lizbonn birde doktor yoktu bakıcak ultrasonda yarın başlıyomuş doktorlar yarına Kadar biraz hafiflesem gidip baktırırm
Yatsan da bişi yapmıcaz dedi 2 günde bir beta hcg bakıcaz o kadar düşerse düşer dedi bana bende çıktım 2 günde gider ben baktırırm dedim 😢
BernaTmL Hakkınızda hayırlısı olsun artık🙏🏼
BernaTmL gebe oldunuzu ogrendınız an ılıskı yasak banada doktorum yasak verdı belkı de ılıskıden dolayıdır :(
Sıkıntı yapmayın Allah nasip edecekse hiç bişey engel olmuyor. benim 6. Haftada kahverengi lekelenme ile başlayıp bardaktan akar gibi kırmızı kanamalarım oldu pıhtılar geldi tam 2 hafta sürdü lekelenmelerim kanamalarım. Şimdi 3 aylık olduk. Eğer kesede bi sıkıntı olmaz ise genelde bi sorun olmuyor. Benim kanama rahimde bile değildi dışındaydı belki sizinkide sorun olacak bi yerde değildir. İlk başlarda kanamaları olan bi çok kişi var çevremde
Bser ah inşallah benim de sıkıntı olmaz inan çok korkuyorum 😢 benimde inşallah öyle bişeydir
Canım ilk beta hcg kaç çıktı ? Regli günün geçti mi yani ?
En yapılabilecek şey doktorunun yaptığı 2 güne bir hcg bakmak. İnşallah sağlıklı haberlerini alırsınız. 🙏
Deletedmom8373 dün yaptırdık beta 56.65 çıktı 3 bucuk haftalık dediler geçti adetim
BernaTmL Meraklanma o zaman canım yerleşme kanamaları bazen bazı kadınlarda yoğun olabiliyor ama bence tekrar bi doktora git ve Progestan tarzı bir ilaç başlasın. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırır, düşük riskini azaltır. Birde yat çok hareket etme bol sıvı tüket yani su birde avokado ye.
Ipeksu gebeliğinizde bi sorun yaşandı mı 5 bucuk ay neden kanamanız oldu ki😢 ve agrınız varmıydı hafif de olsa hani adet başlangıcında hafifbi sancı hissederiz ya he hasta Olcam deriz öyle beta 56.65 dün baktırdık
BernaTmL ilk düşüğümü 5 hafta 5 günlükken yaptım ateşler içinde yandım soğuk soğuk terledim betam 1000den 368 felan düşmüştü düşük yaparken iğne progestan fayda etmedi regl kanaması gibiydi ikinci yani şuan ki gebeliğim inanılmaz stresli ve kötü geçti 6 ay boyunca şuan kendime geliyorum
Ipeksu of çok geçmiş olsun şükür 2.ci gebeliğinde kacıncı ayına gelmişsin Allaha şükür bende çok korkuyorum bu gün dinlenicem bütün gün yarın gidip tekrar beta hcg yaptırıcam bakalım oranım artmış mı hem gidio ultrason muayenesi olmak istiyorum allahın izniyle kanamam bi dursa bide şu ağrım geçse rahatlıcam agrı kanama var diye bütün moralim alt üst durumda
Deletedmom8373 işte yarın gidicem şansıma bayram diye doktor yoktu devlettekide sağolsun hiç umru olmadı bi daha asla gitmem zaten yarın muayeneler başlıyormuş ilk işim gidio beta batırıp muayene olmak dualarınızda banada yer verin kızlar Allah rızası için bebeğim tutunsun 😔
BernaTmL Dualarım seninle canım benim İnşallah bebeğin de sende sağlıkla güzel haberler verirsin. Kadın doğum acili olan bir yer varsa oraya da gidebilirsin bulunduğun ilde şehir hastanesi falan varsa ya da sadece kadın doğum hastanesi. ❤️
BernaTmL aynı sorunu şu an bende yaşıyorum bana da alttan muayene istediler ben kabul etmedim kanamam çok değil benim ve tuvalete çıkınca geliyor sadece hemşireler uzan dinlen 2 gün hiçbir şey yapma sonra uzmana görün dediler sen de aksatma canım inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi
Deletedmom8373 inşallah canım benim Allah razı olsun burda yok işte keşke olsaydı 😢yarına Kadar bekliyorum ama korkuyla bekliyorum
Lizbonn amin Allah razı olsun kızlar dua edin 😔