Efemom2 cor aspirin kullanıyor musunux
Lylaars 32de bıraktım
Efemom2 banada 33 haftada başlattı siz ne için kullandınız
Efemom2 benımde vurmadıgım oldu bende durayım surda
Hiç bir sıkıntı olmaz bir defadan kızlar
Hamideekoc peki normal yaptıgım saatemi yapılmalı yoks aşimdi yapıp bundan saati değiştirmelimiyim coraspirini bıraknca zaten bi strese girdim dün gecede unutunca korktum ya
Pıhtılaşma heterezigotsa pek sorun olmaz da yine de riske atmamak lazım bende unutmuştum sabah kalkar kalkmaz yaptım saatleri de sabaha çekmiş oldum böylelikle iğnenin etkisi 24 saat olduğu için yine de doktoruna danışın
mucizem_oglumm merhabalar benim o dediğiniz seyde pıhtılaşmam.12. Haftaya girdimde doktor oksapar8 bıraktı coraspine devam ediyorum tabiki doktorum en iyisini bilir ama yine de tedirginim o gende demek ne oluyor acaba
Efemom2 ben aynı saatinde devam ettim
Efemom2 benim de bayram da işten güçten kaldı aynı devam et canım bende oluyorum 33 haftadayım
Deemetibostnci ben 6haftalıktan beri kullanıyorm 2kaybım var pıhtılaşma var
Efemom2 soyle 12 gibi vursanız da pek sorun olacağını zannetmiyorum acikcasi insallah yani 😊 sağlıkla kucağımıza alalim
Lylaars inşallah şimdi olup saatleri degiştiriyim o zaman ben doktoruma ulaşma sansın yok bgn içinde
Efemom2 benimde bu hafta vajina içinde varisim çıktı o yüzden verdi normal istiyorum dogumu inşallah bir an önce gider varis çok yakıyor alışamadım iğneyle kendi kendime yapamıyorum bide iğneyi 🤭
Efemom2 aynen sıkıntı olmaz insallah
Deemetibostnci inşallah geçer canım 🙏 bende sırınga görmeye dayanamazdm ama hayatta insan herşeyi yaşıyomş başlarda eşim yapıyodu sonra kendm alıştm bazen evet çok can yakıyo
Efemom2 Hemen olmalısın diye düşünüyorum,yani ben olsam akşam unutursam ,aklıma gelen ilk dakikada hemen olurdum ignemi
isimsizzz oldum akşam 11kadr kuruntudan kendi kendimi yerdim zaten heralde bundan sonra bu saatlerde olurum artk som 3haftam fln kaldı zaten 37de bırakıcaz inşallah
Ogretmenanneyim heterezigot pıhtılaşmaya yatkınlık var demek hangi gende çıktıysa homozigot kadar ağır değil benim de heterezigot ama 2 kaybım olduğu için coraspin ve oksapar devam ediyorum doğuma kadar iğne kullanıcam bazı doktorlar heterezigota iğneyi bile gerek görmüyor ya da size olduğu gibi riskli dönemlerde kullandırıp sonra bıraktırıyorlar coraspin kullanıyorsan da sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah
Efemom2 bende bire unutmuştum gece vuruluyordum sabah uyanır uyanmaz doktoru aradım gece vurulmaya devam et birsey olmaz dedi öyle yaptım şükür bir problem olmadı
Ogretmenanneyim çok şükür valla vuruldm akşam 11e kadr baya saat oluyodu