Peki siz 👼🏻
Sevgiiss ne güzel ya biz daha 7+3 olduk bugün. O haftalar bana çok uzak geliyor 😃
Sevgiiss 23×5
Sevgiiss hem hamile kadın gördüğünde üzülürdüm içim burulurdu. Çok şükür hamileyim karnım çıksın istiyorum 😃
Sevgiiss Haftaya 24 olucaz insallah 🙏🏻 Zaman hızlı geçiyor ☺️
Sevgiiss bugün tam 10 hafta oldum son 3 haftayı iple çekiyoeum belli bulantılar. İter diye
Sevgiiss 14+3 🍎
Sevgiiss 29+4 olduk şükür 💙
Sevgiiss bebeğinizin kiloları ne durumda.. bizde 24 olduk ama hala kusmalarım devam ediyor.tabı önceki gibi şiddetli değil 1 haftadır. Yeni yeni biseler yemeye başladım. 22 de kilosu az demişti dr. (340 gr demişti.)
Sevgiiss 23+0
Sevgiiss 35+0 olduk.🥲
Sevgiiss 20+5 🥹
Sevgiiss 23+2 😍
DenzRya banada öyle geliyordu canım şimdide 30 lu haftalae uzak geliyor ama zaman farketesekte çok hızlı geçiyor 🥰
DenzRya bnde öyleydim bi kayibim var onuda 23+5 te kybetim rabim bunu bana nasip edr insalh ve 1 yil 3 ay gebe kalamdm hamile gornce uzulurdm bugn tam 23+5oldm ama göbegm yok☹☹azickk var oda beli bile degil
Gizem2121 rabbim kucagina almayı nasip etsin canım. Ben de 3 yıl uğraştım olmadı tuo bebek ile hamile kaldım. Gerçekten zor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Sevgiiss 😃 işte önümüzdeki süreç hep uzak gibi geliyor demekki. Allah kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏
25+0 💘 daha dün acaba 20 ler nasıl olur zaman nasıl geçer derken hemencik geçiverdi.. 🥲
el1fff şimdide 30 lar gelir mi diye bekliyorum ben gelmeyecek gibi geliyor hiç 😂
Sevgiiss banada su gibi hemen gelip geçecek gibi hissediyorum bi bakmışız doğurmuşuz 😄
Qnl biter canım bende çok kötüydüm 13. Haftada bitti çok şükür
Sevgiiss aminnn inşallahhhh
Cinarveannesi 29+3 üz bizde 💙😊
Hicran-01 canım daha kilo için çok erken alır merak etme benim 21+5 530 gram çıktı doktorum kemik uzunluğu 23 haftayla uyumlu kilosuda olması gereken en üst sınırda dedi şekerden korkuyorum bende az olsa dert çok olsa dert
Sevgiiss ınsallah Canım. Kendımı suçlu gıbı hıssesıyorum.sankı ben besleyemiyorum gibi geliyor. Sizler gunluk neler tuketıyorsunuz .
25olucaz allahın izniyle 🤲🧿❤️
Pelinakcn bebek hareketleri nasıl sizde? Bende 27 28 göre çok pasif
Cinarveannesi benimde 3 gündür öyleydi hatta baya endişelendim, dün gece birden başladı yine hareketlenmeye 🙏🏻 Bazen olabiliyor diyorlar öyle ama çok uzun sürerse doktorunuza danışın yine
Cinarveannesi pasif derken canım nasıl hissediyorsun