Arkadaşlar 20 haftalık bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum
zeynebbmerve hiç mi hissetmedin yoksa hissediyordun şimdi mi hissetmiyorsun
zeynebbmerve normal cnm ben o hafta detaylıya girdim ve doktor bana demişti geç hissedecen çünkü plesantan önde . Ben 23. Hafta anladım içimde birşeyler kipirdiyor yani 24.haftaya kadar da normal hissetmemen
zeynebbmerve canm cikolata falan ye bi şekerli seyler olur en azindan hareketlendirir diye biliyorum
zeynebbmerve korkmana gerek yok canım bendede öyleydi çok tedirqindim doktora gittim bu haftalard normal dedi haraket edecek tatlı bir şeyler ye kenara çekil haraket ettiğini anlarsın 😊
zeynebbmerve çikolata ye sola yat bekle bu haftalar normal 18 de hissetmeye başladım ama bazen hiç hissetmiyordum olabilir bekle biraz ya da dinleme kendini bu haftalar da olağan şey doye biliyorum
zeynebbmerve ben 22 de hıssetmeye basladım tatlı bısey ye uzan hıssedersın
zeynebbmerve ay oyle bir yazmissjn ki korktum bi sey var zannettim korkma ya ben 3 gun hissetmedigim oldu o haftalarda domtorum normal dedi biraz daha buyuyunce her gun hisedersin ama simdi normal korkma annesi küçük o daha uyuyor bide haraket ettikce sen salladigindan galiba haraket etmezmis uyurmus bi yerde okumustum gercektende dogru bu yasadigim yer köy toprak yol otobusle bi yere giderken o kadar çok sallaniyordum ki eve geldigimde bebek haraket etmiyordu cok
zeynebbmerve tatlı bende hiç etki etmiyor ama süt içip sırt üstü uzanınca içerde parendeler atıyor dene istersen ha öyle de mi hissetmedin hiç sıkıntı yapma haftandan dolayı çok normal zaten
zeynebbmerve canım henüz daha çok küçük olduğu için hareketlerini düzenli olarak hissedememen çok normal bir kaç hafta sonra 24-25 haftalarda düzenli olarak hissedebileceksin bende böyle bir durum yaşayıp doktoruma danismistim doktorum bana böyle söylemişti ve aynı dediği gibi oldu o yüzden korkulacak birşey yok
zeynebbmerve cikolata ye sol tarafina yatip bekle hissetmezsen doktoruna mutlaka danis sakaya gelmez
Ayss01 şimdi hissedemediklerini yani bugün hiç hissetmedim korkuyorum
Deletedmom_12 yedim ama hala aynı
Deletedmom_12 doktora da gidilmez dimi bu saatte
o haftalarda çok normal her gün hissetmeyi bekleme canım hissedemezsin
Melos90 çok teşekkür ediyorum herkese sağolun. İçimi rahatlattınız
Canım ben de sanırım 29 haftalıkken hareket hissetmiyorum diye gittim, doktor ultrasonla baktı sırtını dönmüş dedi ondan hissetmiyorsun. Yani aslında hareket ediyor ama senin sırt tarafına denk geliyor demişti belki öyle bişey olabilir