:(( ne zaman hissedeceğim doktora randevu aldım korkmaya başladım bir ay olcak gitmeyeli doktora
Semaa12 19’dayım bende 20’ye kadar olabilir diyolar ama evet inaan özlüyor bekliyor🥺 ama iki gündğr ağırlığı soluma veriyor az evvel karnımın iki tarafını ellerken kafası mı ayağı mı bilemedim bişey vardı elimin altında 10 sn sonra kayboldu. O gidişi bile hissetmiyorum🤭
Semaa12 24. Haftaya kadar normal kabul ediliyor
Semaa12 24. Haftaya kadar yolu var canım yemek yedikten sonra veya tatlı yedikten sonra sırt üstü uzan elini karnına koy o şekilde hissedersin belki ben ilk o şekilde hissettim tabi bu kadar geç değildi ama normal yani stres yapma 😉
Semaa12 24 haftadan sonra hissetim suan 32 haftalık uyumaz uyutmaz ıcımde dönerken cıkıcak gibi oluyor ama yinede kontrol git
Semaa12 CNm ilk gebeliğim 23 sonu gibi hissettim
Semaa12 27 de çok az hıssettım normal bence
Semaa12 eğer birde karın kaslarınız kuvvetliyse de çok hissetmiyorsunuz, mesela ben ikinci hamileliğimde çok erkenden çok net hissediyordum sağlık ocağındaki ebe karın kasların daha gevşek şuanda ondan 2. Hamilelikte öyle olur demişti
Semaa12 ben 22. De hıssettım
Bende çok geç hissettim hareketlerini en net 22 haftada hisettim belki ayırt edemiyosundur hareketlerini içinde kelebek çırpıyor gibi bi hareket hiç mi hissetmedin
58selinnnnnn evet bazen bı pıt gibi biseyler oluyo ama bilemiyorum bağırsak hareketimi omu
Semaa12 bebek ters durursa hareketlerini zor hissediyormuşuz , öyle bir durumun olabilir , endişelenme
Semaa12
Semaa12 pıt pıt hissettiğin bebiş kelebek kanadı cırpması gibi dalga gibi olur tatlı ye ve soluna uzan sakin ol yoğunlaş hissedeceksin cok hafifde olsa korkutma kendini
Soncul baya geç olmuş seninde
20 haftalık oldum bende hissetmedim daha daha doğrusu bazen ayırt edemedim bir bireyler oluyor cok istiyorum hissetmek
smg95 benimde bu 2. Hamileligim 1. Sinde 20 haftalıkken hissetmistim fakat zayıflamak için çok karın kası ve spor yapmistim 2 ay falan eski kiloma dönmüştüm acaba ondanmi bilmiyorum bunu hissedemedim
Semaa12 bence onun etkisi vardır eminim