Hbbkarabey 3 aydan sonra baya çatlak yağı kullandım fakat daha sonraları düzensiz kullanmaya başladım nasıl olsa çatlamıyorum sanıp, geçen bir baktım aynada göremediğim alt tarafta kırmızı bişiler olmuşmuş ben sivilce sanıyodum onu meğer çatlakmış 😭😭 Gitgide de çoğladılar yağ sürmeme rağmen napsam geçer ?? İz kalsın istemiyorum 😣
Deletedmom7373700 Hbbkarabey bişey yapamazsınız. Geçmez çünkü. Çatlamak biraz da genetik bişey. Çok güzel yağlasanız da genetikte varsa illa çatlıyorsunuz. Zaten doğumdan sonra o kırmızı şekildeki görüntü gidiyormuş. Lazere gidip yaktıran varmış. Ama işe yarar mı bilmiyorum
Zeynepppdyg Hbbkarabey benmde sağ basenimde çatlaklarım oluşmuş 35+4 üm lierac,bio oil,palmers ,bebek yağı ,hindistan cevizi yağını düzenli ve dönşmlü olarak kullandım ama basenlrrm çatlamış azda olsa🥹bencede genetik ablam ve annemde de var
uraz_ve_annesi- Hbbkarabey amaan bu kadar üzülmeye değer mi bende aşırı oldu ama çok seviyorum çatlaklarımı bebişimin bana bıraktığı izler diye düşünüyorum ömür boyu benimle kalsın baktıkça bu günlerimi hatırlarım ☺️
Tugce3441 Hbbkarabey ne yapsan geçmez genetik ben hıc takmıyorum evladımın bana bıraktığı en güzel izler diyorum çokta sorun yaparsan srtık güzellik salonları bıle onlara cozum bulmuş
Deletedmom7373700 Hbbkarabey genetik demek ki 🤷🏻♀️ Benim annemde hiç çatlamamış mesela. Bende 20. Haftaya girdim henüz bişey yok. Doktoruma sorduğum zaman en iyi yağları bile sürsen asla çatlamama gibi bişey yok. Eğer genetiğinde varsa istediğin kadar yağ sür illa çatlama olur demişti
alonee Hbbkarabey Bio oil kullandım ben şuan 32 haftalık. 28-29 gibi çatladım. Tamamen kişinin vücuduyla alakalı bi durum. Annem teyzelerim hiç çatlamamış ama ben çatladım. Genetikle ilgisi yok.