Kızlar iyi geceler 37+6 oldum ve 2 gündür kuyruk sokumumda bir ağrı var. Yürürken de zorlanmaya başladım bebek baskı yapıyor gibi hissediyorum doğumum mu yakın acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
nurrr12 kuyruk sokumu degilde bebe öyle aşşada ki suan her an cikacak gbi seyimden. Kesin kanala girdi. 2 haftadrda gitmedim dkktora greve denk geldim sezeryan gunude alamadim. 18ine kdar insallah gelmez ya acilde dgurmak istemiyorum kndi doktoruma gtmk istiyorum
37+4 benim ki bende de aynı ağrı sorunum var seke seke yürüyorum çok fenayım birde rahim kısmımda çok acıyor sağa sola dönerken yataktan kalkarken.. İlk gebelik tecrübeli olanlar bilgi verirse çok iyi olur.
eslemsi geçen hafta Perşembe günü gitmiştik kanala daha girmemiş demişti doktor bayram gezmelerinden midir yoksa bebeğin kanala girdiğinden midir bendenki baskı bilemiyorum 😅
nurrr12 persembe randevum vardi iste grevden 7 8i calismadilar. Araya tatilde grince kaldim böylece. Suan bile suyum gelecek gbi bi baski var ya inanilmaz derecede
eslemsi kaç haftalıksın
nurrr12 37.6
eslemsi aynıyız😊
nurrr12 ilk bebek mi senin
eslemsi evet sizin
nurrr12 ikinci