Az önce tuvalette peçeteye 2 damla pembe akıntı geldi 7 haftalık hamileyim çok korktum yarın doktora gideceğim ama sizlere sormak istedim düşük mü yapıyorum 😢
Dmttthemum bende 7 haftalık gebeyken pembe ve kahvrengi kanama olmuştu ama öyle yoğun değil iç çamaşırda görünecek derecedeydi doktora gittiğimde düşük tehlikemin olduğunu söylemişti progestan başlattı onu kullanmıştım üç ayda yattım ben
Dmttthemum bnde şuan aynı durumdayım pembe akıntı gördüm ve aciller de doktor yok npicmi şaşırdım kahverengi akıntı icin progestan fitil alıyorum inşallah ikimizde güzel haberler alirz
Zln2152 inşallah geçici bir şeydir pembe olunca korktum
Dmttthemum pembe olandan korkmayın ama yoğun kırmızı gelince hemen doktora görün
Zln2152 pembe olandan korkmayın diye birşey yok daha dün söyledi doktorum pembe ve kırmızı kan yeni kandır, korkulmaması gereken kahverengi lekelenmedir.
Yarin bizede haber et cok gecmis olsun dualarim seninle vallahi merak ettim Allah yar ve yardimcin Olsun inshllah 🙏🏻
Pnrklk amin 😢🤲🤲
Eminegul5 inşallah ikimizin de bebeğine bir şey olmaz 🤲🤲
Dmttthemum inşallah kardesm yarin doktora gidicem bugün doktor bulamadim :( güzel haberlerle inşallah
Doktor bulamadım bayram olduğu için yarına kaldı inşallah bir şey olmaz
Bende de aynı oldu korktum ama doktrorum rengi kırmızı olmadığı sürece bir şey olmadığını söyledi ama bunun sebebinin de enfeksiyon kapmış olmam vajinal fitil verdi çok şükğr geçti sizde endişe yapmayın ama yakın zamanda hemen gidin ki ilaçlara başlayın geçsin kurtulun
Hazally çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız zaten enfeksiyondan tedavi görüyorum belki de onla alakalı bir şeydir yarın yine de gideceğim doktora eşimin memleketindeyim burası çok küçük bir yer ne doktor bulabiliyorum ne aradığım ilacı keşke hiç gelmeseydim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, bende endişeyle aramıştım doktorum sağolsun rahatlatmıştı. Ama dediğim gibi ilerlemeden enfeksiyon doktora görün ilaçla geçecektir ☺️🙏
Cgrunul başka hiç gelmedi sürekli kendimi kontrol ediyorum
Cgrunul yakın zamanda yaşadığım ve doktorumun bana ilettiğini paylaştım, hamilelikte en önemli şey moral ve stressiz olmak 🙏