2_kezannelik bendede ovulasyonla takip ederek ilişki oldu. Yumurtlamadan 2 gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve sertlesiyordu sürekli. İlk gebeliğimde de yumurtlmadan birkaç gün sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Ben artık ordan anlıyorum hamile kaldığımı 🤣
Mavidunyamm yani bu belirti kaçıncı gün oluştu sizde 😀
2_kezannelik
2_kezannelik bende idrarımdan anlıyorum çok ilginç ama sanki kristalleşmiş gibi geldi hayır ya olamaz falan diye düşündüm 2-3 gün sonra bi gözüm kararır gibi oldu reglime az kalmıştı şekerim düştü heralde dedim 2 gün geçince 3. Gün test yaptım yarı silik bir şekilde pozitif 🫢
immos siz ilişkiden kaç gün sonra farkettiniz değişiklikleri😄
2_kezannelik dedim ya yumurtlamaanin 2. Günü yani ilişkiden 2 gün sonra 😁
Mavidunyamm hele maşallah benim gibisin😀
2_kezannelik senin kadar hizli olmasa da bende ilişkiden tam 10 gün sonra hissettim ilk şüphelendim sonra bir iki gün daha takip ettim test yaptım var yok gibiydi ama ben emindim hiçbir iş yapmadim adetim geçti hemen test yaptım ve direk pozitif 😃
Ebru_guner ya ben hala tuhaf hissediyorum nasıl bu kadar erken hissettim diye 😀
2_kezannelik gerçekten okuduğumda nasıl diye bende şaşırdım 🙂
2_kezannelik ben de bikac gun sonra kasiklarim ağrımaya başlayınca hissetmistim uygulamayı da 2+4ken falan indirmiştim ordan hep takip ediyodum embriyonun rahime tutunduğu günleri falan hep hissettim daha sonra adete yakin benim goguslerim hic sismez ve acımaz ama gogus hassasiyetim olmustu ordan da anladim son olarak da istahim cok artmisti😅
Gorkeminannesi bünyeyle alakalı demekki döllenmesi hissedenlerin bünyesi genelde hassas bünye oluyo
@“2_kezannelik”#p23083835sizin adet döngüsü kaç acaba hani hep diyorlar ya 28 günde bir adet görenin yumurtlama günü 14. Gün iki adet ortası gebe kalınıyor 10 gün önceden ilişki olmuş olmasın
Sltnemir yani işte adetime 10 gün vardı en son yaptığımızda o zaman kaza oldu diğer ikisinde ilişkiden hemen önce kondom takmistk
2_kezannelik son adet tarihiniz kacti birde
2_kezannelik son adet tarihiniz ne zamandi ve bir dahaki adet tarihiz gelene kadar sadece 1 kere mi birlikte oldunuz yani
Sltnemir 3 kere olduk fakat sonuncuda kaza meselesi oldu nedenki
2_kezannelik iki adet ortası oluyormuş ya ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptınız
Sltnemir yani ben zaten çabuk hamile kalabilen biriyim ilişkiden 11 gün sonra idrar testimin ikincisi silik çıktı
2_kezannelik 8 9 gün sonra çıkar mi peki idrar da
Sltnemir bünyeyle alakalı bence canım çünkü annem küçük kardeşime hamileyken adeti geçiyor idrar testi yapıyor çıkmıyor kanda çıkıyor yani zaten şöyle bişey var sperm yumurtayla buluştuğu an beta yükselir idrar çıkmazsa bile kan net gösterir şuan bı belirtiniz varmi
2_kezannelik yerleşme gunune kadar beta olmazmis