Anneler merhaba 3 aylık bir kızım var kakası yeşil iki gündür neden olabilir öyle bi huysuzluğu ateşi yok az az sık sık emiyor kakasını da az az sık sık yapıyor acaba ön sütü mü fazla alıyor bilemedim bulunduğum yerde çocuk doktoru yok tedirginim Ege kemiği batmıştır diyolar soğuk da almadı tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ?

_momy ilk kızımda ara ara yapardı simdi kucuk kizimda ara ara yapiyor 3 bucuk aylık ilk kızımda cok tedirgin olup kac doktora sormustum hepsi normal oldugunu soylemisti 😊

_momy üşütmüş olabilir canım kaka renkleri yazarsan google orda da çıkar

_momy Eğe dediğinizmşey batmış olsa bebek hiç durmaz ağlar sürekli.Yeşşil renkli yapması ya ön sütü fazla Alıyordur yada siz son zamsnda yeşillikle beslenmişsinizdşr. Korkulacak bir durum değil

gamzosgamzos

Mysaa

mhmmddgc üşüttüğünü sanmıyorum iyi muhafaza ettim bayram dolayısıyla yaprak sarması falan yedim yeni ondan da olabilir ama korktum ilk çocuğum teşekkür ederim cevaplarınız için ❤️

_momy rica ederim canım bana doktor yeşil kaka için öyle demişti ondan dolayı dedim 😊 birde üşütmüşten kastım hani sende soguk seyler tükettiysen anne sütünden geçermiş ya o anlamda ama tükettiğin şeylerden de olabilir tabi

_momy benim 3 aylık bebişim var 1 ay önce sadece anne sütü ile kakası baya baya yesildi 😂ama ben bütün gün yeşil erik yiyordum😂eriği kestim kaka normale döndü