.
Minnakelifim03 regenesis kullanıyorum memnunum
Minnakelifim03 regeNesıs 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Minnakelifim03 regenesis max ikizlerime çok güzel kilo aldırdı tavsiye ederim kesinlikle
Minnakelifim03 regenesis max bebişlere çok güzel kilo aldırıyormuş doktorum doğuma kadar devam dedi. Doğumdan sonra da kullanılabiliyormuş
Minnakelifim03 bebeğim bi hafta geriden geliyordu doktor regenesis yazdı boy ve kilo olarak biraz düşüktü henüz girmedim doktora
Bende regenesis kullanıyorum
Bende doktorumun tavsiyesi ile regenesis max kullanıyorum memnunum
beyzazz kaç haftalık hamilesiniz acaba ben de regenesis kullanıyorum 20. Haftamdayim acaba kaça kadar kullanmak gerekiyor
Mine337 Doğuma kadar kullanabiliriz. Vitamin olduğu için doğumdan sonra dahi kullanabileceğimizi söyledi doktorum .
Mine337 14 haftadayım doğum süreci boyunca kullanacağız :)
Hamileliğimin başından beri regenesis max kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar devam etti. Ben de çok memnunum.
Muallime_97 benim bebegimde geriden geliyor boyu kilosu düşük. Regenesis yanında başka vitamin kullaniyor musunuz. Bana gyno ferro sanol da verdi
Minnakelifim03 çok önceden demir ilacı kullanıyorum bunların yanında suda eriyen kalsiyum kullanıyorum
Minnakelifim03 decavit kullaniyordum onu değiştirip regenesis yazdı aslında o da içeriğinde vitaminler bulunduran bi ilacti