husnakaya16 0808993 Benim ilk gebeliğim doktor sancını bekleyelim normal doğurabilirsin dedi ama hiç sancım doğum belirtim yok nasıl olacak bilmiyorum
0808993 0808993 husnakaya16 anladım benimde ilk inşallah çok kolay doğumlarımız olur doğunca yazar mısın
Annecikk_18 17 programa göre, bana göre her an olabilir gibi Allah tüm hamişlere hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin 🙏😊
nazy Kartaaneesiii evet rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah yakında zamanda doktora gittiniz mi veya gidicekmisiniz
Kartaaneesiii nazy aminn inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım da ben arefe günü gitmiştim her şey normal dedi bu cumartesi tekrar gidicem çatı muayenesi yapacak sen oldun mu çatı muayenesi
Ahuebrarannesi 4141 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için yavrularımıza kavuşalım bir an önce son günler geçmek bilmiyor
Hatice3558 4141 Ben 39 hafta oldum bugün ama ne sancım ağrım var nede nişanım geldi sizin durumunuz ne acaba
Esra87 Boncukveannsi sezeryan için son 20 gün🤲🤗inşallah doğuralım artık allahın izniyle. Yoksa nefesislikten öleceğim artık🤦♀️