Aynurbult ben klomen kullandım 14. Gün kendim idrar testi yaptım çıkmadı 17. Gün kanamam oldu adet oldum dedim kendi kendime tutmadı diye çok üzülmüştüm bi dahaki adetimi bekledim tekrar doktor kontrolünede gitmedim olmuyor zaten dedim kendi kendime çok üzülmüştüm yani gerçekten ümidim vardı o ay neyse bekle bekle ben adet olmadım ama benim adetim de düzensiz olduğu için hiç gebelik mi bile demedim bide bende polikistik over da var neyse bi 10 gün de tahmin ettiğim adet tarihimin üzerinden geçti hala olmayınca dedim bi doktoruma görüneyim en azından adet olmam için bi ilaç yazar gittim böyle ultrasondan baktı böyle şaşırdı kese var dedi ne bileyim böyle inanamadım hemen kan testi ver dedi verdim bekliyorum öyle nasıl heyecanlıyım ama 2 senedir olmuyordu benim düşüğümde var 1 tane ondan sonra hiç olmadı işte hiç elim gitmiyor ama eczaneden bi test alıp yapayım hamile değilimdir diyorum kendi kendime çünkü o testte tek çizgiyi görmek adet olmaktansa daha fazla üzüyor beni yapmadım kaset test hastanede oturdum tek başımaydım bide öylece bekledim bi ileri bi geri yüreğim ağzımda ama sonuçlar çıktı hemen doktorun yanına gittim Evet hamilesin dedi bana yani o anki o duygumu isteyen herkes yaşasın inşallah eve dönünce eczaneden aldım kaset testi çoktandır görmüyorsun çift çizgi bi al yap dedim kendi kendime eve gelince hemen yaptım çift çizgiydi kıpkırmızıydı ikiside işte düşük riskim var kontrole gidiyorum sürekli bebek söylediğim adet tarihinden büyük görünüyor sonra doktorla hesapladık ben adet görmemişim çatlatma yaptığım ay yerleşme lekesiymiş meğer ve çatlatmadan tam 9 gün sonra hamile kalmışım kaset testi o zaman çok erken yaptığım için negatif çıkmış öyle yani buda benim hikayem şuan 18 haftalık oldum düşük riskim devam ediyor içimde hep bi korku var bunu aşamadım hala Yani Allah isteyen herkese versin umdunuzu sakın kaybetmeyin