Merhaba on beş gün sonra sezeryan olacağım doktorum konbine anestezi şeklinden bahsetti ikisini yaptırıp memnun olan varmı spirali biliyorum ikinci doğumumdan ama epudural hakkında bilgim yok 🐣
Dln0692 epidural sadece normal doğum da kullanıyor biliyordum ikisinin farkı ne
Dln0692 Benim doğumum o şekilde olacak. Benim hastanede sezaryen genellikle kombine olarak yapılıyor. 🙏🏼
Dln0692 Aaa! Çok cahilim! Var mı böyle bir şey? Süpermiş gerçekten, eğer sezaryen olursam bunu tercih ederim sanırım
Dln0692 benim doktorum epidurali sezeryanda önermiyor. Spinali önerdi bana. Epidurali normal doğum da oneriyor.
Melos90 artık sezeryandada spiralin yanında kullanılıyormuş bende merak ediyorum 🤭
MaxMom ne zaman doğumunuz 🥰
Bende kombine yaptiricam. Spinal ameliyatta uyusmani sağlıyor epidural ise ameliyattan sonra ağrın oldugunda ilaç verilmesini. İkiside belden yapılıyor ama epiduralde katater tarzında birşey takiliyor ve ağrın oldukça belden direkt bölgeye ağrı kesici verilmiş oluyor.
Cntkn katater acıtmıyordur inşallah çıkarması zormu peki bilginiz varmı 🥰
Dln0692 Kasım 2 ya da 3. haftası gibi görünüyor 🙏🏼
Aneztezi teknikeri arkadaşım o önerdi. Hem ameliyatyan sonra ağrı hissetmezsin dedi.Daha rahat olur senin için diye.Bende acitmazmi diye sordum sonuçta sırt üstü yaticam hissetmezsin bile ağrı hissettikce basarsın demisti.
Deletedmom73711 estafullah her gün bişey öğreniyoruz bende iki çocuk annesiyim yeni bir yöntem galiba çünküü benim diğerleride sezeryan biri genel biri spiral Buda konbinmi olsun dedim her bir çocukta daha rahat olanı buluyoruz tıp sağolsun 🥰😅
Dln0692 Ay evet çiçek gibi olur sanırım😂😍