Benim için de öneri olur ✅ buyrunn ☺️👇🏻👇🏻
Zeli_19 sizin kız mı erkek mi?
Zeli_19 eşim Ömer Asaf dedi öyle olucak nasipse 🤭
Zeli_19 benim oğlumun ismi Süleyman 🥰🥰
Zeli_19 cinsiyet daha belli değil ama kızım olursa Ela olacak erkek için daha bulmadık 😍
Zeli_19 biz eşimle sevgiliyken karar verdik 🥰🥰nasipse değiştirmek istemiyoruz kız olursa Buğlem erkek olursa efraim 🤗
Zeli_19 🐥🐥Nil Feyza olacak inşallah 🐥🐥
Zeli_19 Gökçe 👶🏼💞
Zeli_19 Teoman koyacağız canım kızım olsaydı Almila, Birce,Tomris isimlerini düşünmüştüm
Zeli_19 Metehan olacak oğlumun adı nasipse🥰
Zeli_19 cinsiyetimiz daha belli değil ama kız olursa Hira erkek olursa Yaman Araz🐣
Zeli_19 defne ida🌸❤️
Zeli_19 oğlum olacak Yaman koyucaz kısmetsen 🙏🏻 Kız olsaydı İpek koyacaktık 🌸
Zeli_19 masal ımız geliyor insallah 🥰
Zeli_19 hüma kuşum geliyor 🥰
Zeli_19 Büşra Ebrar kız olacak erkek olarak da Muhammed çağrı olacak
Zeli_19 oğlum olacak adı Yusuf Alp koyacaz
Zeli_19 İlay ❤️
Zeli_19 Yağız Efe 🥰 olacak Allah’ın izniyle az kaldı hayirlisiyla rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Zeli_19 ilk oğlumun adı Mert Bera, ikinci oğlumun adı Kayra olacak inşaallah 💙
Zeli_19 galiba Şifa Belinay
Zeli_19 Âmine 🌹
Zeli_19 oğlumun ismi Deniz şuan hamileyim bende erkek olursa Atlas veya Aras istiyorum. Kız olursa bende Ela istiyordum
Zeli_19 kızımın ismi Asel Allah nasip ederse oğlumun adınıda Alper koyacam canım 😊
Zeli_19 benm iki oglum var simdi ise kiza hamileyim. Erkeklerin ismi ÇINAR ve ASİL 🤲😍🧿 Kızın ise ADİN YADE olucak 🤲😍🧿
Zeli_19 oğlumun adını göktürk kartal koyacağız inşaallah ❤️
Zeli_19 bizim ismimiz çok önceden belliydi Erkek olursa Ali Hamza 🌸 Kız olursa Eslem Minel 🌼 koyacağız inşallah
Zeli_19 Oğlumun ismi Emir Mete💙
Zeli_19 ikiz hamileyim kızımın adı Ayşe hüma oğlumun adı Furkan aras olacak inşallah
Zeli_19 talha 👶🏻💙
Zeli_19 bi kızım var Asya Hira, şimdi oğluşuma hamileyim Ömer Eymen olacak inşallah 🥰
Zeli_19 kiz olursa İdil erkek olursa Cihangir düşünüyoruz şimdilik 🙈
Zeli_19 Arden taha olucak hayırlısıyla 🥰
Zeli_19 ilk oğlum URAS 🐨🦊2. oğlum AREL 🐨🦊 olacak inşallah
Elifderin34 henüz 10 haftalığız belli değil şimdilik 🤭
Sleepless_Mother bende öyle düşündüm 🤭
Sleepless_Mother bende hep oğlum olursa Ömer Asaf kurmak istemistim ama Allah’ın izniyle iki tane kızım olacak rabia ve Zeynep 🥰
Doga1122 benimde esimin ismi suleyman ama oglumuza ona benzer isim ariyoruzda bulamiyoruz
eminegulbalci Ela 🥰🥰🥰
Kızlarımın ismin Hatice-Zeynep- 3. Kızım doğmadı oda Aslı olacak inşallah
Kızım da olsa oğlum da olsa ismi ‘Deva’ olucak miniğimin :) Tüm dertlerimize Deva olsun 💕
Aysunbuket24 çok anlamlı 🌼🥰
Aysunbuket24 Arkadaşımın ismi Şifa. O kadar hoşuma gidiyor ki. Deva da hoş olur.
01bebegim hayırlısi inşallah canım 🤲♥️🥰
30 hafta eymen asaf dusunuyoruz
TeoMom ayy benim düşündüğüm isimler resmen 🤭ama net değil ☺️🌼
TeoMom kızım olsaydı ben de almila koyucaktım oğluşa da sanırım göktuğ gökalp gibi Türk isimleri koyacağım aynı düşüncedeyiz :)
Kıvanç olucak inşallah 🫶🏻👶🏻❤️
Kuzey 🤍
2Prensin_annesiii hayırlısı valla bilmiyorum ki ben rüyamda görmüştüm ismi o yüzden koydum
Zeli_19 Kaçıncı haftadasın canım