Arkadaşlar iyi akşamlar çalışan anneyim market sektöründe çalışıyorum 6 haftalık hamileyim ilk bebeğimi erken doğum yaptım kaybettim şimdi yine aynı durum olabilir dedi doktor.Bende heyet raporu duydum arkadaş söyledi bilgisi olan var mı nedir nasıl alır
Ferah4 Normal rapor hakkin varsa önce normal rapor hakki al senede 45 gündür. Ben 45 gün rapor hakkimi doldurdum. Suan 27.haftamdayim ve kanamam oldu yani erken doğum riski oluştu. Bu yüzden doktorumun yönlendirmesiyle bir üniversite hastanesinden heyet raporu yazdırdım. Önce doktorunla görüş bence madem risk var rapor hakkin bitmediyse rapor yazsin güzelce dinlen.
Ferah4 heyet raporu 3 doktorun imzası ile oluyor çoğu doktor yanaşmıyor bu duruma. Kendi doktorun yapabilir çünkü riski kendisi de söylemiş. Ama özel sektör ne kadar göz yumar bilmiyorum. Çünkü kaç ay alcaksın daha küçük gebeliğin
Ferah4 Birde şöyle bi durum var, benim tedavim evde devam ediyor pruloton igne, progestan fitil ve duptashon ilac ile. Allah korusun durumun kötüyse zaten erken dogum riskin varsa hastanede yatarak tedavi edilirsin ve zaten direk heyet raporu yazilir sana
baby3_ Benim aldığım heyet raporunu profesör doktor yazdı. Profesor oldugu icin onun onayi yetiyor, ama aynen daha cok minik 6 haftalık sen sadece moralini yüksek tut bebislerimiz gerçekten hissediyor. Benimde riskim var ama doktora gittim o açıklik kapanmaya baslamis bile hic moralimi bozmuyorum sürekli konuşuyorum minigimle