Alpisinannesii Kızlar doğumuma az kaldı her şey yolunda ilerliyor şimdilik evde sancı çekip öyle mi gittiniz yoksa hemen hastaneye gittiniz mi ilk doğumum olacak çok tecrübesizim tecrübelerinize ihtiyacım var
_akalin3 Alpisinannesii ilk dogumda biraz bekleyebilirsin genelde acılması uzun suruyor ama her gebelıkde farklı kesın bekle de diyeöem belkı rahmın farklıdır
Deletedmom52620 Alpisinannesii sancın geldiğinde gidersin veya herhangi bir sorun anladığında gitmen en iyisi bazen açılma vs oluyor doktorun kontrol etmesi daha iyi doğum başlıyor fa olabilir o an ki durum suyun gelirse zaten mutlaka git kesinlikle durma.
ikicocuklubiranne Alpisinannesii her şey yolundaysa doktorumun önerisi bir süre sancıyı evde çekmek. Prosedür hastaneye yatmayı söylüyor ama bana kalırsa bir sancı evde çekilirse daha rahat diye belirtti. İlk doğumum biraz zor bir süreçti sezaryen oldum. Bu ssvd denemek istiyorum. Süreç normal ilerlerse evde çekmeyi planlıyorum
Mavininbiri Su gelmeyene kadar gitmeyi düşünmüyorum ama çok dayanıklı olacağımı düşünmüyorum bakalım inşALLAH istediğim gibi ilerler 🤲
uyanancirkiin Mavininbiri 2 doğumumda suyu doğum esnasında patlattılar. Kesin su gelecek diye birşey yok malesef. En iyisi düzenli sancı 5 dkda 1e düşünce hastaneye gitmek
_akalin3 Alpisinannesii yok cok sert oluyor yanı bende öyleydı sancı oluncataşlanıyor sonra duruyor sonra gene baslıyor
Btlkhrmnozz Alpisinannesii 8 cm açıklık hastaneye gittikten 1.30 saat sonra dogumum oldu elhamdülillah