Nsnese Benimki maddi ama çokça mutlu oldum eşim daha doğurmadım ama doğum hediyesi 1+1 ev alıp üstümü yaptı çokça mutlu oldum 😍bana 1 yıl yeter bu 😂😂
Derya 112268 sene 2001 buralar hep dutluktu öyle yaniii😜şaka şaka😜 tartıya çıkıp her kilom eksildiğinde acayip mutlu oluyorum😂
Xxz @“112268”#p23081621esim etleri kıyma çektirip buzluğa köfte yapıp attı. Valla çok sevindim bir yerlerde hazır birşeyler olması hoşuma gitti 😄
Cansusu Annemle babam beraber fuara gitmişlerdi.Çok eğlenmişlerdi ,galiba o en mutlu olduğum günlerden biri.Çünkü çocukluğumdan beri hep kavga ,seneler sonra biryere gidip o günü güzel geçirmişlerdi.Çok mutlu etti beni😞
Merve201119 112268 11 yaşında oğlumun elinde dün kitap gördüm okuyordu gözlerim yasarircasina mutlu oldum cunki kitapla dersle pek işi olmayan bir cocuktu😊
Azra41 112268 Abim eşi ve yigenim dün kızım alısverise çıkmışlar 🥺 çok mutlu oldum bide beni arayıp aldıklarını gösterdiler yigenimde bisiler beğenmiş hep insanın arkasinda birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu 🤲
AnGeL_24 Çok şükür ALLAHima herşeyim cok güzel ama ben mutlu olamıyorum güldüğüm zaman bile korkuyorum kötü bişey olucak diye o yüzden mutlulukların hep yarimcik kaliyo mesela ewim kaç gündür isdediklerimi alıyor eve geldiği zaman öpmesini seviyorum ve çok mutlu oluyorum bugün kayınvalidem yeni kıyafetler aldi ama ben korkuyorum bişey olucak diye çünkü bazen eşimle anlawamiyoruz kavqa falan ediyoruz ama simdi 1 haftadan çok oluyor kavga etmeyeli akwamlari sohbet filan ediyoruz bazen ben ewimi çok sıkıyorum bazende o beni ama simdi öyle diyiliz hergün şükür ediyorum ama kötü bişey olucak hiss benim bewimi bırakmıyor
seyma9188 112268 Eşim sensiz geçen günleri günden saymıyorum seni çok seviyorum iyiki varsın deyip sarıldı 😁💕😍
Hlycngz 112268 kızım meyve yedi valla o beni mutlu etti analık işte😅 hiç sebze meyve yemez cünkü vitaminsiz kalıyo diye üzülüyordum
csmaknc 112268 kocamın beni uyandırmadan sabah yanımdan kalkması kıyamamış ponçiğim benim güzel bakışlım 🙂
Yerfistiklarininannesi 112268 gorumcemin yaptığı kitir patatesten yedim çok mutlu oldum yeterli bence😅🤣