Hic bir sekilde uyuyamaz oldum kzlar gece kabusları asla btmıyor magnezyum alıyorum ama kasılıp kalıyorum kolum ayagım uyusuyor sürekli sabah max 8 e kadar uyuyablıyorum oda zar zor döne döne ;( gün boyu huzursuz halsiz ve kafam bi bulanık gibi kanlarım iyi cıkıyor bi problemimde yok ikinci gebeliğim üstelik ama cok zorlanıyorum yaz gebesi olmakta ayrı zor .. 27 haftalıgım bu arada .. ahh ahh sizler de durumlar nasıl benim kadar zorlanan varmı

Tutiko dün aynısını arkadaşımla konuştum 😂 benim de 2. Gebeliğim ilkin de fıldır fıldır gezdim yorgunluk nedir bilmezdim uyku sorunum gece 2 ye kadar oturur ama güzel uyurdum ama bunda gece terliyorum sürekli hastayım yorgunum

Ben de aynıyım sıcaklar zorluyo sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum gündüzleri çok halsizim oluyorum elim kolum kalkmıyo akşama doğru biraz canım geliyo Allahtan doğum yaz sonu bu sıcaklarda bebek baktığımı düşünemiyorum

Aynen havalardan galiba hiç bişey yapmak gelmiyor.icimden bazen bu sıcakta nasıl doğum yapcam.nasil.lohuslaik geçirecek gibi deli deli sorular var kafamda 😁

Yaz hamileliği zor. Sıcak basıyor çok fena. İlerledikçe daha kötü olacak malesef

Tutiko benimde ikinci gebeliğim aşırı zorlanıyorum sıcakta vurunca bunalıyoru ruhum daralıyor bu sene havalar daha da sıcak galiba gelip kursalar şu klimayı bende rahat etsem duş alıyorum 1 saat sonra aynıyım sağ tarafım ağrıyor aşırı derece de uyuşuk sabahları kalkarken zor oluyor magnezyum içiyorum ama bir öğün kaçırsam sabahına ellerim ayaklarım tutmuyor

35 ten itibaren bende de başladı. Çok uykum var ama sıcaklardan sırıl sıklam uyanıyorum. O ter bır de soğuyor bu sefer usutuyor garip bir hal. Bir de 2 sat bı tarafıma yatsam sanki çürümüş gibi uyanıp inleye inleye diğer tarafa dönüyorum.

Tutiko bende 27 haftaligim üçüncü hamileliğim ilkim 3subatta doğmuştu kızım da 28 ağustosta bunda da kızımda da zorlandım zorlanıyorum bunaliyorum sıcaklar daha fazla etki ediyor sanki hamile olunca vucudum hep sıcak canım sıkılıyor iştahım kapandı napcam bilmiyorum mide eksimeleri yanmalari da ayrı dert ama çok şükür yinede

Tutiko sabaha karşı 5 ten sonra dalıyorum 8 e kadar anca uyuyorum asla derin dalamıyorum dinlenemiyorum🥹35+3 üm

Tutiko ilk gebeliğim kış gebeliği nasıldır bilmiyorum ama 32. hafta da hamileliğin zorluğunun zirvesindeyim sanırım. Sabaha kadar dönüp duruyorum, uykusuzluk, hareketsizlik, ödem, sinirlerim tepeme çıkıyor 🙈 canıma nasıl tak dediyse yeter doğun artık kuvözde büyüyün dediğimi biliyorum