Neden gülüyorum , her ay adete 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlar hatta geçen ay ağrıdan ağlıyordum dokunamıyordum kesin hamileyim diyordum.Adete kaldı 5-6 gün tık yok şimdi 😄 her ay on gün önceden gelen göğüs ağrısı nereye gitti ?? Acaba yumurtlama mı olmadı 🤷🏻♀️
Tusami benim de her adet öncesi başlar ve giderek şiddetlenirdi. Bu ay da ağrım oldu ama daha değişikti
Flyderndkk nasıldı ?
Tusami bir kaç gün önce başladı şiddetlenmeye şu an özellikle çamaşırımı çıkardığımda feci ağrıyor.
Flyderndkk o her ay bende olan şey cnm bu, kiminde böyle belirti oluyor . Benim bu ay tam tersi oldu valla 😄
Tusami ya işte benim de her ay böyle olurdu. Anlatamadım 😀 adet olacağım gün dokunamazdım acıdan. Bu ay öyle olmadı ama daha hafif seyretti 2 gündür falan aşırı acıyor. 6 gün geçti adet tarihimin üzerinden. Cuma öğrendim gebe olduğumu
Kızlar bende bu ay klomen kullandım aşırı göğüs hassasiyetim var aşılama da oldum ilacın etkisi mi bilemedim. Benim asla göğüs ağrım olmazdı
menesse hormon ağrı yapabiliyor diye biliyorum.
Flyderndkk heeee anladım 😄hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏benim 5-6 gün kaldı bir iki defa çok hafif göğüs ucu hassaslaştı o kadar. Önceden 10 gün önce başlardı baya baya ağrırdı. Ay inşallah tam tersi oldu hamişimdir 🙏
Tusami inşallah dilerim sende güzel haberi alırsın 🤲😊
Flyderndkk inşallah canım 🙏🙏