Selam kızlar. Biz 29+2 haftalığız, uygulamaya göre doğum 24 Eylül gözüküyor. Sizlere doktor gün verdi mi, konuşalım🙈
fulybeyaz 30+0 haftalığız doktorum 5 Eylül dedi doğum tarihi için erken doğum riskim var her an gelebiliriz sürekli istirahat halindeyim 5 eylülü görürüz inşaAllah ☺️🤲🏻
fulybeyaz uygulamaya göre benmkide 24 Eylül görünüyor ama doktorla konuşup günü kararlaştırmadık daha 😂
fulybeyaz ay bende 29+2 deyim uygulama 24 Eylül veriyor benimde ama daha önce ultrasonda doktor 21 Eylül gözüküyor demişti bebek iri diye, ne güzel aynı günümüz 😊🙏🏻💙 benim bebeğim erkek sizin cinsiyet nedir? Belki o da aynıdır 😅
fulybeyaz 31+5 iz , henüz gün vermedi doğum şeklim belli olmadığı için. Tahmini 7-13 Eylül arası gibi gözüküyor. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. 🌸🤗
fulybeyaz 29+1 günlük olduk 30+5 günlüken hastaneye gidicem nst bağlanır mı bilemiyorum ne olucak 30 dan sonra hiç bilgim yok 🤷🏻♀️
fulybeyaz 30+5 9 eylül 2 aydır belli günümüz ama erken gelmeye kalkmazsa erken doğum riskim var malesef 😬
fulybeyaz bizde nasipse bu akşam 12 den sonra 28+ olcaz de bana 20 Eylül dedi 🥰
fulybeyaz bende 29+1 🥺 çok zor geçiyor hiçbir şey yapasim gelmiyor çok agirlastim ne zaman dogurucam bilmiyom 🥴😁
fulybeyaz 27+4 üz 6 Ekim görünüyor şuan için herşey yolunda dedi doktorum doğum normal görünüyor, bir dahaki randevum 30 haftalıkken 1 ağustosta :)
fulybeyaz canm bende 29+2 tim doktor bana da 24 ünde doğum diye söyledi 😘
fulybeyaz bizimde 31+3 11eylul dedi ama hayırlısı normal doğum düşünüyorum ama bakalim
fulybeyaz bizde 29+1’iz. Doktorum sezeryan olursa 18 eylülde alırız, normal doğumda 24 eylül olur dedi.
fulybeyaz Eylülün son haftası sezeryan doğum dedi doktor bakalım çok korkuyorum 🥹🥹🥹🥹
fulybeyaz bende 29+2 deyim aynı gidiyoruz :) kız bekliyorum, doktor doğum şeklimin tahmini için erken dedi ama sona yaklaştıkça korkuyorum.
fulybeyaz aynı gün ikimizin 🤭🤭 doktorum 38 haftanın içinde alacağını söyledi bakalım 2. sezeryanim olacak inşallah
fulybeyaz bizde 30+3 6 eylule gun verdi sezeryan icin hayirlisiyla gelir insaAllah
fulybeyaz 28+4 ten selaaammm 🤰❤😇🌸
Eylül’ün 16 sında 38 haftalık oluyorum. Tam Gün vermedi doktorum daha ama Eylül ortasında doğum olacak nasipse 😊
fulybeyaz henüz vermedi.. sizlerin de içine erken doğum korkusu geldi mi? Endişelerimi gidermek için neler yapabilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz🙏🏼🙏🏼
fulybeyaz Yaa keşke benimde 24 eylül olsa evlilik yıl dönümümüz❤️ 31+0’dayız. 13 Eylül görünüyor🙏🏼
fulybeyaz bende 28-+5 🤚
fulybeyaz selammm 🌸 aynıyız biz de 29+1 🤰🏻 1 temmuz da kontrole gittiğimde doktoruma sordum, daha erken ama merak diyorum yaklaşış ne zaman doğacağını dedim. O da sezeryan olursa 39. haftayı görmeye çalışırız, 15 eylülden sonra alırız demişti. Kızım olacak ❤️
fulybeyaz 30 Eylül benim ama erken doğum riski olduğu için bir buçuk aydır yatış yapıyorum :/
fulybeyaz 30 haftalik olduk sukur 21 haftadan beri erken dogum riskim var inşallah bebegim 7 hafta daha dayanir da zamaninda dogar doktor agustos sonu dogum olur diyor inşallah ona kadar durur bebegim surekli yatiyorum
fulybeyaz 30+4 haftalık olduk ama 3 hafta ileride oğlum erken doğum riskimde var son 66 17 Eylül demişti doktorum ama Ağustos sonuna kadar dayanabiliriz inşallah 😌
fulybeyaz 29 haftalıgımve taşınma meselemizvar cabuk yoruluyorum yaa
fulybeyaz bizde 30+5 haftalık olduk 16 Eylül tarih gösteriyor ama sezeryan olacagı için erken olur bakalım hayırlısı
_Sahra neden erken doğum riski var canım 🫣
_Sahra sağlıkla kucagınıza alın inşallah🙏🏻
_Sahra aa benle aynısın 🤗🤗ama ilk kızım 7 eylül doğdu bundada doktoruma diyecem 2 gün ertelesin 7 eylül yapsin 🤗😁😁sizin bebiş kaç kilo olmuş
_Sahra ne için erken doğum riskiniz var acaba?
_Sahra Hayırlısıyla tam vaktinde kucağınıza alın benimde 5 Eylül gözüküyor şuan ama 32 deyim aşırı alttan batma oluyor bebek gün içinde sürekli bir yerlere toplanıyor normal mi acaba sizdeyse oluyor mu bu haftalarda
_Sahra sezeryan mı cnm
sule0162 bana 15 Eylül gibi gelebilir dedi 🙈
fulybeyaz rahim ağzı kisaligim var canım erken doğumdan dolayı bir kaybım var 24 haftalık bu hamileliğimde sürekli yatıyorum o sebeple bu haftayı gördük çok şükür hamilelerin duası kabul olur banada dua edin sağlıkla vaktinde kavusayim yavruma 🤲🏻
fulybeyaz sezeryan mı acaba 😅
sule0162 sağolun inşaAllah 🤲🏻
sule0162 sezeryanlık durum yok şu an normal doğum gözüküyo ama 15-20 Eylül arası gibi gelebilir dedi 🙆🏻♀️
fulybeyaz ben sezeryan istiyorum benmki daha erken olur galiba hayırlsıı olsun bakalım 😊
_Sahra sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım 🤲🏻
_Sahra kaç cm acaba benimde var haftamızda aynı
Pelinakcn ay tam günü gününe birini bulduuum 🙈 cinsiyet tutmadı, kızımız geliyor bizim de, son gittiğimde bizimki de tombiş çıktı 15-20 Eylül gibi olur dedi doğuma da ne zaman doğurucaz bakalım 😍
sule0162 aynen senin gününü erken belirler doktor gittiğinde 🙈
29 haftalığım ama bizimkinin eylüle kalma ihtimali yok gibi görünüyor ikiz gebelik ve erken doğum riskim yüksek gittiği yere kadar artık
Cakmaafrodit
Cakmaafrodit sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım 🤲🏻
28 haftalığız 20 eylülden sonra bekliyoruz sezeryan olacağı için 20 den sonra gelişimine göre karar veririz ama doktorum benimde henüz gün vermedi
cagla0cagla sizin tercihiniz mi sezeryan?
fulybeyaz aminn♥️ sağol canım cümlemize inşaAllah 🤲🏻🌸
fulybeyaz insan aynı günde birini bulunca heyecanlanıyor ☺️ Sağlıkla gelsin minnak kızınız 🙏🏻 Bende Cumartesi günü kontrole gideceğim, o zaman sorucam doğum için gün söyler mi bilmiyorum ama bakalım
Kubra_miray_szr ne güzel denk gelmiş ikiside aynı gün çok güzel olur 😍 29+0 da 1.360 di kilosu canım Çarşamba kontrolümüz var 1.500 olmuşuzdur inşaAllah
Pelinakcn sizde oğluşunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻😍 bakalım doktorunuz söyleyecek mi 🙈