wiLL Öncelikle hepinizi sağlıkla Allah kurtarsın 🥰 41.haftaya kadar bekledik ama ne bebegim kanala girdi ne sanci ne bir belirti. 40.hafta bitti ve 41 e girdiğimiz gün sezeryana aldi doktorum. Sabah 7 de hastaneye giriş yaptık yatış işlemleri başladı derken odamıza aldılar bir takım kan tahlili evrak işleri derken saat 9.50 civari hemsireler geldi bana ameliyathane önlüğü giydirdiler sedyeye aldılar. Tabi bu arada odadakileri dışarı çıkardılar ve ben sedye üstünde goturulmeye başlandım. Odadan çıkarken sedye üstünde bende başladı Tabi bütün duygusal anlar. Eşim elimi tuttu birlikte asansöre bindik ameliyathane yolunu tuttuk. İçeri girer girmez bana bi sakinleştirici yaptılar daha sonra ameliyathane masasına uzandım. Belimden spinal anestezi verdiler. Uzandım zaten o an belden asagim beton gibi oldu doktorum geldi başladılar. Eşim baş ucumda benimle bekledi. O anlar yazılacak gibi degil yaşamadan bilinmez. Hem dua ediyorum hem ağlıyorum hem Eşimle konuşuyorum. Bir yandan midem bulanıyor omuzlarima bir ağrı çöktü tansiyonum yukseldi bunlar rutin zaten söylemiyorum. Derken bir baktım yesillere sarmislar pamuk gibi bir melek getirdiler ben kokluyorum Eşim kokluyor agliyoruz falan… gerçekten doğdu dedim doğdu benim paşam geldi dünyamıza… Şimdi 11 gün oldu bebegim bizimle.cok şükür alıştık birbirimize . Allah isteyen herkese nasip etsin … İlk 24 saat çok ağrım oldu çok zor geçti ama benim agri eşiğim düşük zaten o sebeple korkmayın. Hani derler ya unutuluyor diye valla acı agri korku hepsini unuttum gitti şimdi evimizde yavrumuzla yeni hayatımızı yaşıyoruz 🥰😍 Darısı başınıza kızlar 👶👶👶
Cunponannesi88 wiLL hayırlı olsun bende 14 gün sonra spinal sezeryan olucam çok korkuyorum nasıl olcak diye ayağa kalkmak zor mu?
mommyandbabyy Çok güzel yazmışsınız 💕💕 Allah bebeğinizi ağız tadıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, Rabbim dört gözden ayırmasın inşallah, benim de sezeryanım 39+2de 14 temmuz sabahı ,çok korkuyorum benim için de dua edin lütfen 🥺
wiLL mommyandbabyy hiç korkma ben hiç korkmadan girdim. Girebilirse esinde girsin çok destek oldu bana. Girsin girmesin diye ikilemdeydim ama iyiki girmis dedim. elbette sonrasinda bir takım agri olması normal onlar zaten 1 gün sonra unutuluyor .Sen hele bir onun yüzünü gör her şey değişiyor. Rabbım seninde kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin ☺️😍
wiLL Cunponannesi88 benimde spiral anestezi zaten 3 5 saat uyuşuksun .sonrasında ilk ayağı kalktığında tabiki zorlaniyorsun agri yapıyor ama ikinci daha kolay üçüncü ondanda kolay oluyor git gide kolaylaşıyor. Korkma hiç bir şekilde ilk geceyi atlattım her şey bitiyor🤩
Cunponannesi88 wiLL benim korkum ağrı değil acı duymak istemiyorum dikiş yerinde acı hissi oluyor mu?
wiLL Cunponannesi88 benim dikiş yok yapıştırma yaptı. Oranın ağrısı çok değildi .uyuşukluk geçince karin ve rahim oralarda agri oldu.
Cunponannesi88 wiLL ayağa kalkınca acıma olmadı yani burda öyle yazanlar oldu ayağa kalkmak çok zor dikişler acıyor dediler bende ondan sordum
wiLL Cunponannesi88 ilk ayağa kalkınca zaten karin agrisi oldu hatta ben kalkamadım bile çok zorlandim tekrar yattım 2 3 saat daha . Benim ağrı esigim düşük olduğu için ekstra zorlandım ağrım daha çok oldu. ilk kalkmak ve ilk gece malesef cok zordu benim için