alonee Melisa0002 Şükür hiç yanlışlıkla yapmadım. Ama kasti oda bende yapmayız. Saygı diyorum sadece.
humeyrasmother Melisa0002 valla eşimin yanında değilde ilaçlardan mi ne kendi kendimden tiksiniyorum çok kötü bi durum ne zamana kadar böyle devam ederki acaba
minigimherseyim Melisa0002 nasıl yani zaten rahat rahat salmıyo musunuz esinizin yanında 😂😂 evliliğin tadı orda derler evinde eşinin yanında yapmıcaksan nerde yapcan😂😂🤭 yani kasten degil ama geldiginde kosarak baska oday mı kacıcam. Oda kaçmaz😂 biz o konuda rahatız. Sınır utanma cekinme olmamalı eşten bence🤣🙈
alonee Melisa0002 Yapanda var emin ol o benim kocam ne çekincem diyor. Yada kocası kasti yapan var. İğrenç
Melisa0002 alonee kasten yapanı bilmiyordum, hamilelikte istemsizce karın bel uyuşuyor, insan farkında olmadan çıkara biliyor. Kabızlık varsa ve son ayda insan ne kadar kontrol etmek istesede bazen olmuyor
Melisa0002 humeyrasmother ben rezil oldum 😅 ilaç falan bilmiyorum ama, çok fena gaz toplanıyor ve ben kontrol edemiyorum. Ilk kez restoranda başıma geldi 🤦♀️çok sesli bir şekilde. Çok utandım, eşim sağolsun, yüzüme vurmadı ama özür diledim yani😅🤦♀️
humeyrasmother Melisa0002 valla tutmayın içinizde bebeğe zarar doktor demişti bir odadan bir odaya gidecek kadar bile bekleme diye 🤭😂😂😂
Melisa0002 lena_moms bende de oldu bugün, restoranın tam ortasında tam kalkmaya hazırlanıyorduk. Çok sesli bir şekilde 😅🤦♀️ kendim sese korktum 🤦♀️
Melisa0002 minigimherseyim yok ya, hep dikkat ediyordum ama hiç böyle birşey olmamıştı, son zamanlarda belim karnım çok uyuşuyor, haberim olmuyor.
Deletedmom83940 minigimherseyim valla geldiği zaman tutmam ben gazdan çok çektim eşimin yanında osurmayacaksam ohooo bir osuruk 40 doktora bedelmiş
Elisam123 minigimherseyim seni taşa tutarlar bacım burda 😅 ayyy çok ayıp falan diye yorum yapman gerekiyordu ( ya bıraksınlar Allah aşkına aynı evin içinde de biri birinin osuruğunu duymuyorsa o da evlilik mi )
TeoMom minigimherseyim Kesinlikle katılıyorum canım yeni sevgili değiliz sonuçta 🤣 on bir senedir bu adamın kahrını çekiyorum o da azcık kokumu çeksin nolmuş🤭
lena_moms Melisa0002 koz sen yine iyisin benim yanımda kayınvalidemde varıydı ama aniden oldu hiç böyle şey olmazdı o kada utandımki