Kızlar bugün acile ağrıyla gittim alttan muayne ettiler canım com acicak bir şekilde eve geldiğimde kan gelmişti bı damla aynı sorunu yaşayan varmı acaba neyden kaynaklı olabilir
Böyle muayeneler doğumu tetikler neden bu haftada oldunuz çok erken bir hafta
Ruzgartooo91 sol kasığımda ağrım vardı gittim devlet hastanesi olduğu icin alttan muayne etti ilk elini soktu sonra ordekle baktı ama canımı cok acıttı ve leke geldi bi riski olurmu acaba ya 😔
Daha doğum icin haftası kücük olan bi hamıleye neden alttan muayene yaparlar hic anlam veremıyorum ya 🤦🏻♀️ Eger kanamanız devam ederse yada artarak gelırse ozaman kendı doktorunuza haber verin . Ama sadece o kanamayla kaldıysa sanmıyorum kötü bısey olacagını
Egelibiri48 doktoruma yazdım canım doktorum devam ederse gel dedi buraya yazma sebebim acaba benim gibi başına gelen olmusmudur ve bunlar insan gibide degil çok değişik bir şekilde baktılar
miraninannesii Ne diyeyim cok garıp insanlar var . Tamam saygı duyuyorum yaptıkları mesleklere ama hepsı aynı degıl gercekten . Kimisi sankı karsısında insan degılde hayvan varmıs gibi muamele yapıyo . Ki sen bide hamılesin . Daha dıkkatlı yaklasması gereken hastalardan birisin . Ördekle bakmak nedir ya . Sacmalıga bak
Egelibiri48 bende ona anlam vermedim cnm vajinami silince nokta nokta bsyler geliyor kahverengi yarın ilk isim kendi doktoruma gitmek dediğin gibi canım çoğu baştan salma yapıyor
Korkma korkma canım birsey olmaz qma yapilmasa iyiydi dinlen bu ara kalkma canım çok geçmiş olsun yoğun gelirse gidersin
Ruzgartooo91 öyle yapcam canım silince geliyir çokta ağrım var rabbim bu sağ sağlım kucağıma almayı nasip etse biraz zorda oldu o yüzden hep bir korkum var