mhmmddgc Misssitare Aynen Öyle oldu.1 gün bile idari izne çıkmış olsaydım sonradan sağlık bakanlığı çalışanlarına verilen haktan yararlanacaktım ondanda yararlanamadım😂.
Puding Misssitare ne güzel dua ettiniz öyle Allah razı olsun 🤲🏽🥰😘ne yapayım her şey Allahtan ona sığınıyorum beni bu güne getirip o kadar ağır hastalıktan sonra sapasağlam getirdi çok şükür sabrımı da dua ettikçe veriyor ona olan inancım sonsuz ahirette verecek bana geri kuzucuklarımı inşallah 😞🤲🏽
Zisanince Misssitare geçmesene denize gidemedim bu sene deniz diye ayakta kaldım kalmış doğumuma 44 gün hala gidemedim ağğğ sinirlerim yıprandı😤😤😤
AnurgulA Elifderin34 duygularıma tercüman olmuşsun , kesinlikle benim de yaşadıklarım öyle gerek evliliğimde gerek iş hayatında…
Elifderin34 AnurgulA iyilikten maraz doğar canım bence fazla iyi niyetli olmayı bir kenara bırakın artık :)
Asyabuse Köye geldim kafa dinlemeye düğün nişan bitmiyor epi topu 20 hane var zaten bütün sünnetler nişanlar benim gelmemi beklemiş sanki. Balkon da sessizlik yeşillik içinde bi çay içicem diye hayal ettim aylarca yok anam yok susmuyorlar