Deletedmom_30 Pineapplemom tulbent varsa çok sıkı olmayacak şekilds sar ve yürü gazın olduğu icinde agrin olabilir kayısı hoşafı iç acisada canin yürü bol bol inan hem toparlanacaksin 🙏
burakveannesi Pineapplemom bol bol yürümeye çalışın yürüdükçe agrılarınız azalacak daha iyi olacaksınız toparlanma 10 15 günü buluyor tam olarak
Deletedmom_30 Pineapplemom agri kesici vermediler mi yada igne vuruyorlar genelde. Eger dikislerim acır diyorsan sarma zaten tülbent kesinlikle ama bol bol yüru inan diğer güne bir şeyin kalmayacak🙏
Papatya_07 Pineapplemom ben öyle yaptım doktoruma da söyledim. Bebeğim küvezde idi onun yanına gidip gelirken öyle yapmıştım. Yoksa yürümek işkenceye dönüyor. Göbeğimiz sarkıyor ve çok canımız acıyor.
haklisinesracim Ağrı kesici iğne vermediler mı size o baya kesiyor diyorlar. Bu arada kaç kilo doğdu bebişiniz size çok iri demişlerdi sanırım öyle mi doğdu
Deletedmom_30 Pineapplemom onlar sarma dediyse sarma canım 🙏 serum bitsin canim acisada yürü biraz yürüdükçe hafifleyecek ☺️