Keereminannesii Ben 29 oldum kendileri henüz göstermiyor bacakları hep kapalı bir hafta sonra randevun var bakalım aynı domtor birkere %90 erkek bir seferde kıza benziyor dedi hiç bişey analamdım gitti 😔
3prens71 Keereminannesii aynı bnım bebıs vlla bacak arasını gören yok detaylı erkek dedı her ay farklı dr gttım ıkısı kız 1 erkek dedı bıde bu ay sorcam 32. Hftdamda kontrılum vr
Nazli18 Doktorum 9. Haftada bu bir şehir efsanesi ama kalp atışına göre kız geliyor dedi 🙈 12+3te kıza benzettim dedi 16da net kız dedi 😍
Zeli_19 Nazli18 hımm kaç çıkmıştı peki kalp atışı kız dediğinde sanırım şehir efsanesi doğru çıktı o zaman🤭😍
Annekusumm Zeli_19 buyuk kizimi 11.haftada oglumu 22.haftada kucuk kizimi 14 de simdiki oglumuda 13.haftada 🌹
Mutlu_2267 Zeli_19 14. Haftada gittiğimde koz dendi. 16. Haftada farklı bi doktor hiç Kıza benzemiyor bu çocuk erkek dedi. Kafam karıştı doğrusu. Şuan 18+3 üz. 20. Haftamızda detaylı ultrasonumuz var heyecan ve merakla bekliyoruz.
zepbjk Zeli_19 kızımı 19.da yüzde yüz emin olduk çok saklıyodu ama aslında 16.haftada da kız demişti 16 diyelim. Erkeklere daha emin olunuyo genelde 13te
Nazli18 Zeli_19 bizde doğru çıktı canım 😂 160 üstü olursa kız altı olursa erkek diyorlar genelde demişti bizimki 176 çıkmıştı bizde tuttu ama herkes de tutmuyor tabi