kucuk_prens Tam istediğim doğum şekli ama benimki ilk olucak
Herkese bu kadar hızlı ve kolay Doğum nasip etsin rabbim inşallah 🙏
kucuk_prens sağlıcakla büyüt inşallah darısı bizlere 🥰
Deletedmom52620 Amin inşallah
kucuk_prens kaç haftalıkken doğum yaptınız🥰
Minik_prenses 39+6 günlük 😊
kucuk_prens sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın, darısı bize böyle güzel doğumlar 🥰
kucuk_prens hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat olabilmesini nasip etsin sağlıkla büyüsün inşallah. Suyla birlikte hafif kanamalı akıntı geldi yazmışsınız. Duşa girmeye korkmadınız mı. Ben suyum gelirse ya da kan vs aşırı korkuyorum hastaneye nasıl gideriz bilmiyorum 🙈
btlbsr O duş İnanın o kadar iyi geldi ki ama sancı ile büyük tuvalet isteğim vardı yapmadım kesinlikle ebe yapsaydın yolda doğururdun herhalde dedi 🤪
kucuk_prens yaa negzel anlattın pıtpıtpıt😁 bebecikte iyi iş çıkarmış şahane bir ömrünüz olsun🎈🎈🧿
Deletedmom727272 🥰 bu denli pıtpıtpıt bir iş bende beklemiyordum açıkcası
kucuk_prens neyse ki yetişmişsiniz ve kolay olmuş hamd olsun ☺️Gözünüz aydın mis gibidir şimdi heryer bebek kokuyordur. Allah bizede zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
kucuk_prens dötünden bir ısırık alır mısın benim için anasıııı🤭
Deletedmom727272 Ahhh be teyzesi nasıl miss gibi bebek koyuyo kıyılırmı totuşuna 😊
kucuk_prens öpçür o zaman ıııfffff🤤🤤🤤 dayan nenükçüm 21 haftan kaldııııı🙇🏼♀️
kucuk_prens benimde ikinci dogumum oldu ilk doğum çok uzun sürüyor ikinci sizin anlattığınız gbi benimde hemen hemen açılma çabuk ilerledi çok şükür kavuştuk yavrularımıza gözünüz aydın sağlıcakla büyütün insallah 🤲🥰