🌹
Birminikcivciv …
Birminikcivciv 🧿😍
Birminikcivciv evet göbekte bence hatta göğüs altimda 😂 yani vurduğunda orada hissediyorum 🙈
Birminikcivciv bizde 25+2 günlüğüz bazen aşağıda bazen de sağ kaşığımda hareket ediyor
Birminikcivciv şuan 34+3 haftalık hamileyim ve en başından beri sol tarafımda ve yan bi şekilde ve gece tuvaletlerim 32 haftadan sonra başladı gün içerisinde 100 kere tuvalete gidiyorum afedersiniz damla şeklinde geliyor ama sanki böyle çok varmış gibi
Birminikcivciv bir günü bir gününü tutmuyor bazen karnımda bazen midem de duruyor. Dün midemde duruyordu midem kocaman oldu göbeğim bomboş kaldı hamile göbeği değilde fazla kilo göbeği gibi sallanıyordu.
Nskyhn aşko seninki daha doğum pozisyonu almamış öyleyse
Ormanmeyveli ya ben de onu merak ediyorum 27+2 şu an. Kafası nerede nasıl olması lazım hiç bilmiyorum 🥱
Nskyhn Bazen böbreklerimde hissediyorum ama nerde tam bilmiyorum bazen kasıkta
Birminikcivciv seninki döndü o zaman. Çünkü ben hep yukarıda hissediyorum. Hatta gece tuvaletim falan da gelmiyor çünkü kasıkta baski yok. Sizin gece tuvaletiniz geliyor mu
Birminikcivciv sizin kaç haftalık. Bende aşağıda hissediyorum ve bazen böbreklerimde acaba pozisyon almış diye mi böyle
Nskyhn Kızzz gece tuvaletten çıktığımın var. İnşallah dönmemiştir inşallah doğum pozisyonu almamıştır hayırlısıyla
Nskyhn 26+3 deyim göbek deliğimin orda hissediyorum ama yan bişekilde hani ayaklarını böbreklerimde hisseder gibi
Birminikcivciv benim gece hiç tuvaletim gelmiyor ya maşallah diyim de 😂 bak ben de öyle bir göbek deliginin orada bı de böbreklerde. Hatta eşime dün dedim burada ne işi var diye demek ki seninde öyleymiş 🙈
Fatoscecen 26