Gamzess1 Kızlar sorum yukarıda kaç haftadan sonra hurma yürüyüş ilişki squat felan yapıyoruz ?? Ben 35+3üm ne zaman başlasam
zehraaaktas Gamzess1 ben de 35+6 yım ama 37 den sonra başlanıyor sanırım öncesi erken doğum olarak nitelendiriliyor o yüzden 37 den sonra başlayalım bence
Melisakrtl Gamzess1 yok bacim ben hepsini yaptim 38 e 2 gun kaldi olmuyo🤣🤣 asagiyada inmedi agzimdan cikacak sanki yukarda daha bebis🤣🤣
Gamzess1 zehraaaktas Ya bana sanki doktorum son kontrolümde 36dan sonra başlarız demişti ama hatırlamıyorum tam bi kaç gün sonra kontrolüm var bakalım sorucam canım
Gamzess1 Melisakrtl 36 başlasam anca gelir benimki de 😅 Ama benim bebiş 28den beri doğum pozisyonunda
zehraaaktas Gamzess1 sor bakalım dediğin gibi anca olabilir belki ben de bebiş sabrederse 37 de başlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak 🤭
Tueaksy Doğum poisyonu derken nasil anlamadım ama benim bebisde 28 den itibaren baş aşağı geliş pozisyonunda duruyo 34+3 olduk halan daha aynı duruyo 🤣
Gamzess1 Tueaksy Baş aşağı yani canım 34te aşırı kasık ağrım vardı biraz daha inmişti aşşağı ama tam olarak doğum kanalında değildi şuan ne durumda bilmiyorum işte