Ne zaman ayvaaaa yememiz lagzimmmm
SEVYIL yenmesi mi gerekiyormuş?😂
SEVYIL şu gamze çıkma olayı mi bende burada bekleyim😁
SEVYIL bende çok yedim ayvayı gamze olayını bilmiyordum ama hem canım çok çekiyordu hemde bebek güzelleşir demişlerdi bakalım nasıl birşeyler çıkacak 😅
SEVYIL hamileliğin başında yedim mide yanmama bulantima iyi geliyordu 🤣şuan ayva var mı da baya yedim
SEVYIL İlk Kızımda ayva mevsimi bitenee kadar ayva yedim ama gamzesi falan yok. Ama çok güzel bir kız doğurmuşum herkes öyle diyor😂😂
SEVYIL Kız benim annem 3 hamileliğinde de ayvayı çok sevdiğinden çok yemiş. Ama sadece benim gamzem var. Kardeşlerim de gamze yok. Hatta bu durumun ayvayla ilgisi de yok. Aslında bir bozukluk, kas kısalığından dolayı oluşur.🌸
SEVYIL
SEVYIL alakası yok benim oğlanda bir gamze var belediye çukuru gibi çokta yakışıklı hiiç ayva yemedim bu bebiştede yemiyom hiç çok boğaza duran bişiy severim ama yiyemiyom
SEVYIL yine saçma bir hurafe ve buna inanan insanlar 😩🤦🏻♀️
SEVYIL gamze peşine koşarken kıllı olma ihtimali de var o zaman😁 neticede tüylü bir meyve🤭
SEVYIL Gamze olayı içinse bilmiyorum kızım doğdu annem hafif iki yanağına dokundu bir gamzesi oldu 😂 ama daha önce varmiydi yokmuydu meçhul.
SEVYIL eger gamze olayiysa yegenimde yengem yemisti 2 yanağındada var bende yedim ustelik babasıninda gamzeleri var ama oglumda cikmadi herkesde tutmuyor demekki insallah kizimda cikar😁😁😁
aylinpalaa eveeeet bebegin gamzeli olmasi icinnn😄😄😄 eskiler ne demis Ye ayvayi bebegin guzel olsun😂
ParildayanYildiz eveeettttt
ParildayanYildiz neler yedim çıksın diye ama hurafe ya gıcık oldum hahahhaahahh
4cocukannesi kac ayinda basladin yemege canim??
SEVYIL 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrenmiştim o zamandan yemeye başladım 5 ay felan yedim ayvayı zamanı bitene kadar şuan var mı bilmiyorum ama olsa yine yerim şimdi de yaz meyveleri yiyorum
mhmmddgc bende öyle ayva yedim oğlum gerçekten çok güzel bir bebek herkes öyle söylüyor çok minikte bir gamzesi var 🥰
Nurnur000 aynen bende bi vitaminin eksikliğinden olduğunu duymuştum doğrudur bencede çünkü sülalemizde bile gamzeli yok yani
Ben 3 aydan itibaren başlamıştım günde 1 tane mideme de iyi geliyodu
Busraaaaaaaaaaa12 😁😁 evet canım o gamze olayı doğru degil ama peygamber efendimizin böyle bir sözü var gebelikte ayva yiyin ki bebeğiniz güzel olsun diye bu kısmı doğru 🥰
ParildayanYildiz ewet bebeğim maşallahhhhhı var 😍