Selamlar 9 haftalık hamileyim. Yaklaşık üç haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktor progestan verdi. İstirahat etmemi söyledi. İkinci paketi içiyorum şimdi. Bu hafta da lekelenmeler nerdeyse her gün var. Bu durumu yaşayan var mı? Bir de sanırım covid oldum yarın test için doktora gideceğim 🙈
Snmss yarını bekleme canım covid şüphen varsa zaten öyleyse de yapacağın ve yapman gereken yatmak bende ilk bebeğimi covidy yüzünden kaybettim 9 haftalıktı yat dinlen gerekmedikce ayaga dâhi kalkma ben öyle yaptım bu hamileliğiminde de ayni sorunu yaşadım tam 3 ay tuvalet haricî kalkmadim Progestani fitil olarak kullandım sonra şükürler olsun kalanama lekelenme durdu
Snmss 2. Ve 3. Ayda bende de olmuştu kahverengi leke. Adet başlangıcı gibiydi hatta. Benim dr um sadece istirahat verdi, progestan yazmayacağım demişti, ben kullanmadım. İstirahat ile geçti, işe başlayınca tekrar başladı tekrar istirahat verdi ve 3. Aydan sonra hiç olmadı
İşe gitmeyi de bıraktım. Ya yatıyorum ya ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Çok sağolun. Umarım her şey iyi olur 🙏🏻