23 haftalık hamileyim ama neredeyse 1 aydır çatı agrısı çekiyorum son 1 haftadır daha şiddetli sabahları uyanınca yürüyemeyecek hale geliyorum benimgibi olup bu durumda olan varmı acaba yada nedenini bilen varmı😔
Tubisss-im 29 haftaligim bende 2-3 gün oldu temizlik yapmıştım yere çok fazla egildim benimki bu yüzden oldu bol bol yattım canım
Tubisss-im çatı agrısı nedir acaba rahmin mi agrıyo
Tubisss-im 36 ya girmek üzereyiz ben de 1 2 aydır çatı ağrısı çekiyordum bugün baya azaldı onun dışında senin gibi sabahları kalkamıyordum hatta yatakta sağından soluma dönerken öyle zorlanıyordum ki anlatamam araştırdım hep normal yazıyor doktor da normal dedi ama magnezyum kullan faydası oluyor Bi nebze
Tubisss-im 29 haftadayım aynı agrıiar bende de var magnezyum da kullanıyorum banamısın demiyor oramı tuta tuta yürüyorum sabahları özellikle😂
Tubisss-im bende yarın 29’a giricem ama iki haftadır bende yaşıyorum özellikle yan yattıktan sonra oluyor ayağa kalkınca artıyor sırt üstü yatınca geçiyor gibi oluyor. Ama bana da bebek büyüdükçe Rahime baskı yapıyor ondan oluyor denmişti 😣
Tubisss-im canım çatı ağrısı dediğin iki bacağının arasımi genital bölgenin az yukarısı yani
Ya canım ben o kadar şiddetli temizlik falanda yapmıyorum hiç bir iş yapmasamda yinede çatı agrım oluyo kızıma hamileyken hiç böyle bir şey yaşamamıştım bunda çok kötü oluyorum
Tubisss-im doktora git canım bu konuda bı fikrim yok aciller açık yere cömelince benim direkt ağrım oluyor ama elimden geldigince egilmiyorum seninki farklı bir sebebi olabilir inşallah bir sorun yoktur
Tubisss-im enfeksiyon olabilir mutlaka idrar yolu tahlil yaptır
@4cocukannesi İnşallah kötü bir şey yoktur yarın Bi acile gidiyim
Eseraylam evet canım rahmin ayrılıcakmış gbi agrıyo
Mucizem12345 al bedende o kadar vallahi bende sabah yataktan kalkınca ortamı tutarak yürüyorum🙂daha randevumada var sen doktoruna falan söyledinmi sebebi neymiş acaba?
Bende 23 haftalığım yarın 24 oluyorum biraz önce manava gittim gidiş geliş 20 dk bile değildi zar zor eve kadar yürüdum kasıklarıma sancı girdi nefesim kesildi çatı ağrısı öyle mi oluyor
Prensannesiiiiiii yok canım çatı agrısı rahimde oluyo
Tubisss-im ben geçen hafta gittim normal olduğunu söyledi canm magnezyum kullanılmakta dedi kullanıyorum zaten bakalım inşallah geçer ya 😊
susam111 ama senin 29 haftalık olmuş canım ben daha 23 haftalıgım daha erken degilmi acaba bu haftalarda çatı agrısı
Gezgin4592 canım vajina kemiklerin agrıması çatı agrısı oluyo sanki o kemikler kırılacakmış gbi ağrıyo
Benim vajina kemikleri ağrıyor hareket edinde canım yanıyor galiba o çatı ağrısı
ankakusu_2022 aynen canım vajina kemiklerin ağrıması çatı ağrısı sanki o kemikler kırılacakmış gbi agrıyo
Tubisss-im aynen öyle valla ortadan ikiye ayrilacam gibi özellikle sabahları uyanınca 🤷
Mucizem12345 benimde randevum haftaya tamamen geçmesini beklemiyorum ama biraz olsun bu agrıyı hafifleticek bir şeyler verir inşallah banada
aylakiral enfeksiyon çatı agrısı yaparım acaba enfeksiyon var galiba bende tahlil yaptırmadım daha ama çatı agrısı na sebep olacağını hiç düşünmedim