Aylns Ultrasona göre 12+4 adet tarihime göre 14 haftalığım bugün doktorum bacakları kapalı ama düz görünüyor kıza benziyor dedi sizce kesin öyle midir?
Ozge1008 Aylns 17+0 haftalığım çarşamba günü gittiğimde kız dedi doktor. Kesin demiyorum ama %70 %80 kız bu dedi. Sonra bir doktor daha gelip baktı o da kız dedi ama yine de kesin demediği için pek havaya giremiyorum😊
Alisatina Zinnurwe inşallah pazartesi öğrencez bizde çok heycanlıyım ilk önce hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin rabbim içimden kız geçiyo eşimde erkek diyo
Bernaahmet Zinnurwe erkek dedilerse canim erkekdir erkek bebeklerinn cinsiyeti daha net belli oluyo banda erkek dediler erkek cikti net
Aylns Betultaskin 12-16 hafta arası o organı oluşuyormuş ben ultrasona göre 12+4 son adet tarihine göre 14’de gittim doktor bacakları kapalı görünmüyor boş gibi kız olabilir ama kesin değil dedi
Aylns Ozge1008 bana bacaklarını içe katlamış göremiyorum boş gibi kız olabilir ama kesin değil dedi canım
Deletedmom434 Umutlu2272 cinsiyet için değilde herhangi bir rahatsızlığı varmı diye giriliyor bütün organlarına bakılıyor
bukna Bende 11 haftalığım haftaya ikili teste gidicem belki o zaman görünür biraz 😍 yapılan hurafelere göre kafama tuz döküldü, saç telinde yüzük yapıldı, Çin takvimine göre kız çıktı sadece burdan öğrendiğim hamile kalınan yaşa kalınan ay ekleniyor ya onda tek sayı yani erkek çıkıyor bakalım merakla bekliyoruz 🤩😍🤩