Kızlar bir saat önce kanamam geldi ne zamana doğururum? Şimdilik ağrım yok ve kıpkırmızı kandı bazıları açık pembe olunca daha uzun sürüyomuş galiba. Ama benimki çok akıntılı ve dün cinsel ilişki yaşadıktan sonra kıvarndım baya ağrıdan. Ve epidural kullansam mı?
Damlazyy herkeste farklılık gösteriyor sanırım canım. Bazıları akşamına doğrurken bazıları günlerce bekliyor
Damlazyy benim sari gelmisti mesela herkeste ayni olmuyo geldigi gibi hastaneye gittim ertesi gun dogurdum simdi 4 gunluk olduk ❤️🤷🏼♀️
Damlazyy bana ebe nışan gelirse bekle dedi gelmene gerek yok ağrın başlarsa gelirsin dedi.. ama suyun gelirse hemen gel dedi.. genelde nişandan 2 3 gün içinde doğum oluyormuş.
Damlazyy ya valla kuzum ilkinde nisanin ertesi günü dogurdum hunda nisanim geldi uc haftadir bekliyorum dogum için
Sevdanur522 benimde bej rengiyle 1 hafta sonra doğurdum.
Sevdanur522 agrin var miydi peki
Damlazyy yok canim ne agri ne sizi hic biseyim yoktu ama aslinda sunu fark ettim kendimde enerjim fazlalasmisti normalde uatumuzde bir agirlik oluyodu ya hani o yoktu boyle koca masayi sirtima versinler yok demezdim enerjim coktu niye anlamadim ama
bende dün wc de bir baktım sanki ilk adet olursunda böyle kıvamsız bir ksn gelir ya öyle geldi hemen dr gittik muayane etti açılma yok dedi birde nişsnda gelince kansman devam eder dedi öyle mi oluyır