Merhaba kızlar 37+3 haftalığım sezeryan olacak doğumum benımle aynı hafta olanlar doktorunuz sezeryan günü verdimi
Snm67 evet canm 33 haftada günümü verdi 19 temmuza
Snm67 36. Haftada verdi bana
Snm67 37.5im daha alamadim greve denk geldi kaldi. 18inde gidicem 38.5 olmus olcam o gun
Snm67 bende 36 haftalıgım henüz gün almadım
Snm67 33 haftalıkken aldım sezeryan gününü 22 temmuzda olcak şuan 36+4 haftalığım
Snm67 38+3ealdim ben
Canım mecburi sezeryan da çatı muayenesi var mı
Poyrazegem hayır yok
Poyrazegem hayır canım yok sezeryanda
sanslibiranne yaa banada 18 de ac gel ya o gun alırım yada bır ıkı gun sonra dedı kesın olmayınca napcagımı bılemıyorum hazırlıklımı gıtsem acaba
Bet7408 ne zaman peki bana 18 de ac gel ya o gun alırım yada bır ıkı gun sonra dedı kesınde konusmadı celıskıde kaldım napcam hazırlıklımı gıtcem hıc bılmıyorum
Benim ilk de doğum şekli belli değişti çatı muayenesi sık sık yapıldı cok zor geçti sonradan sezeryan oldum şimdi 2.ye hamileyim 19 haftalık olduk korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan
Snm67 36. Haftada günümü vermişti 13 Temmuz sabah 7 de hastaneye giriş yap dedi o gün 39+1 oluyorum sizinki neden öyle dedi acaba devlet hastanesi mi
Snm67 hazırlıklı git boşuna gün atlamasın
Bet7408 hayır canım özel 38+4 oluyorum o gun gecen hafta bebegın göbek cevresi bır hafta gerı cıktı bebegın durumuna gore hareket edıyor herhalde
İki gün sonra 37 olacam o zaman gel konuşuruz dedi