Arkadaslar merhabaa aramizda tecrubelii anneler varsa dogumda hemsireye ne vermek gerekiyor yardimci olur musunuz ?
Silaseehitoglu benim de ilk hamileligim ben 10 lu hastane çıkışı ve ince battaniye vercem bezde vermem gerekiyormu acaba şampuan falan
Silaseehitoglu ben ilk gebeliğimde alt üst hastane cıkısı eldıven hastane cıkısının battanıyesı corap zıbın bez sapkasını koymustum şimdi hastane verıyormus galıba oyuzden yıne hazırladım aynı sekılde ama alırlarmı bılmem
Silaseehitoglu canım bebek doğduğunda yıkanmaz kaka vs yapmadığı sürece 5 li hastane çıkışı bez vermeniz yeterli olur zaten gelince yine siz değiştirsiniz keseler yapın kıyafetleri sizde de kolaylık olur
Silaseehitoglu hastane çıkışı seti Battaniye Bebek bezi. Bunları verdim
Silaseehitoglu bir alt pijama bir ust icine bir zibin bir adet ellik bir adet sapka bir adet bez hepsi bu kadar yavrum birde battaniye
Silaseehitoglu canım hastane çıkışı bez battaniye başka birşey vermiyorsun
Silaseehitoglu ilk bezi onlara ait ama genelde isteyen hastane de oluyormuş kendi takımınız pijama bebek için de hastane çıkışı 20 lu içine siz 2 tane bez koyabilirsiniz genede
Silaseehitoglu iç zıbın üst alt takım ve battaniye şapka bez yeterli oluyor 10 lu takımı versen bile.bunu kullanıyorlar
Silaseehitoglu nohut battaniye, zıbın, uzun kollu iç zıbın, bez, çorap , 5 li takım oğlumda böyle vermiştim kızımda da öyle vericem
Silaseehitoglu Bi tane bez, zıbın, üst, alt, şapka, eldiven, ve battaniyesi
Silaseehitoglu ben 5li hastane cikisi vermistim. İcinde zibin patikli alt ve ustu takim olarak eldiven ve sapkasi vardi bi tanede ince battaniye verdim bebek beziyle birlikte posetledim verdim ikincisinded3 hazirladim ayni seklde vericem. Cok karışık yapma 5li hastane cikisi ve battaniye bebek bezi yeterli zaten hastanede yikamiyolar bebegi en fazla silerler. Vereceklerini ayri posetle paketle orda elinin altinda olur hic degilse kafan karışmaz
Silaseehitoglu Mevsime göre değişir aslında. Benim bebeğime alt üst takım önü açık bebek atleti çorap eldiven şapka giydirmişlerdi. Bez koymak gerekiyor. Şampuan falan gerek yok. Pazen battaniye koymuştum ben mayıs ayında yeterli olmuştu.
Zeyneponur ilk etapta bebek yıkamıyorlar canım siliyorlar solunum çıkışları temizleniyor zaten (ağız ,burun,kulak ) gibi.Sen sadece hastane çıkışını zıbınını bezini penye battaniyesini ver zaten odaya getiriyorlar getirdiklerinde sen kendine göre ayarlarsın ona göre giydirirsin . Birde koroplastın kilitli poşetleri var ona koy daha iyi oluyor .
10lu hastane çıkışı, bez ve battaniye Onları ayrı bi poşete koydum
Mysaa bende 5 li hastane cikisi battaniye ve bez olarak hazirladim yeterlimi bilemedim
Silaseehitoglu ben hazırlayıp vermiştim o şekilde odaya geldiğimde hastane kendi kıyafetini giydirmişti ama sonra pandemi felan suan durumla nedir bilmiyorum ama yine öyle yapıcam 10 lu versem de 1 takım giydirecek sonuçta değişen bişey olmayacak yani
Mysaa aynen bence de yine eksik olursa veririz ekleriz olmadi
5li hastane çıkışı, 1 tane bez, battaniye, iç zibin koydum ben duruma göre ekleme yaparım diye düşündüm zaten odaya gelince üstünü degistiririz yeniden
Tesekkur ediyorum cevap verdiginiiiz icin 🥰
Tesekkur ederiiiim
Zıbın. zıbın üstüne uzun şey patikli alt eldiven şapka battaniye ve bez kullanıyorlar başka bir şey koysanıza giydirmeyin geri getiriyorlar o yüzden fazla bir şey koymayın derim
Tesekkurr ediyorruuum sagolun