Gulgg Bende riskli gebelik geçiriyorum kese etrafinda kanamam oluyor 7+6 yım bir gün bulantim oluyor bir gün olmuyor bazen akşam oluyor benimde değişiyor korkutma kendini her gittiğimde kalp atışını da duyuyorum içini ferah tut bir şey olmaz merak etme🌸
_Nur_1818 dimi aslında bu takılacak bir sorun değil ama insan korku ile ilerleyince takacak bir sey buluyor demekki :) Sağlıkla kavuşalımm insallah bebeklerimize 🙏🏻
Gulgg kesinlikle ben de o kuruntularla gitmiştim. Her ne kadar normal gelse de içimdeko o korku o sıkıntı yine giderdim heralde 😰
Arvenveannesi benim doktorum tatilde olmasa yine de giderdim herhalde elimde olsa hergün gidesim bile geliyor :)
Canım benim korkma pozitif düşün benimde mide bulantılarım geçti diye telaşlanıyorum 4 5 gün sonra tekrarlıyor bulantılar az da olsa. Hormonal adaptasyon diye bir durum var benim senin haftalarında bulantılarım kesilmişti 1 hafta sonra bugün yeniden başladı azar azar.
Deletedmom8373 haklısınız vücutta sürekli bir değişimde ister istemez hormonlar allak bullak zaten bize de telaş edecek seyler cıkıyor maalesef :)
Gulgg Sana dediğime bakma ben yürüyen evhamım bir sabah uyanırım ve o gün tüm gün bebeğin yaşadığını nasıl öğrenirim diye araştırır sonra eee kanamam yok ee hiç birşey yok bende bebek orada ve mutlu derim sende öyle yap 😍
Deletedmom8373 sormayın valla ben de aynen öyleyim günüm tamamen böyle geçiyor düşük riskimde var yatıyorum sürekli yapacak iş olmayınca düşünmeye vakit fazlasıyla var :)
Gulgg kitap okuyun dizi izleyin kafanızı ne meşgul edecekse ona yönelin. Ama hep pozitif olun 🫶 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ve bu evhamlar bir anı olarak kalsın 🙏
Deletedmom8373 amin amin insallah sağlıkla kavuşalım Allah yardımcımız olsun 🌸🙏🏻
Gulgg daha dün akşam acilde geliyorum bir kaç gün önce bulantım kesildi belirtiler kayboldu dünde göğüslerim söndü lastik gibi oldu dedim tamam bitti bir şey oldu diye ağlaya ağlaya hastaneye koştuk kalp atışı vardı ben bebeği kalp atışını görmesem asla hamile olduğuma inanmayacam o derece hiç bir şeyim yok gebeliğe dair ilkinin kalbi durduğu için sürekli panik halindeydim işte böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun
biranneadayi15 aa cok geçmiş olsun gidince rahatlamıssınızdır 🙏🏻 ilk olumsuz tecrübeden sonra insan öyle cok korkuyor ki tekrar aynı seyleri yaşamaktan.. dua edelim bol bol inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza